A-Z Retard cu Luteina 30

27,49 RON
în stoc
SKU
SKU-480

SanaFarm.ro va recomanda produsul A-Z Retard cu Luteina 30 comprimate Doppelherz Aktiv

A-Z Retard cu Luteina 30 comprimate Doppelherz Aktiv

SanaFarm.ro va recomanda produsul A-Z Retard cu Luteina 30 comprimate Doppelherz Aktiv

 

Un prim pas este o nutritie echilibrata, care sa contina toate vitaminele esentiale, dar si mineralele si microelementele de care avem nevoie zi de zi, de la Vitamina A la Zinc. Numai acordand alimentatiei atentia cuvenita vom putea sustine corespunzator capacitatea de efort a organismului. Insa, mai ales in conditiile unei vieti active, cu efort sustinut si un nivel ridicat de stres, necesarul zilnic de nutrienti nu poate fi asigurat organismului in proportie de 100%.

Tocmai de aceea, alimentatia zilnica trebuie sa suplineasca aceasta lipsa de vitamine si minerale. O dieta echilibrata, bogata in legume, fructe, cereale, peste si produse din lapte, poate acoperi o parte din necesarul zilnic de substante nutritive. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem ajuta organismul si cu suplimente alimentare bogate in vitamine si minerale precum A-Z Retard cu Luteina 30 comprimate Doppelherz Aktiv

A-Z Retard cu Luteina Doppelherz Aktiv contine o gama intreaga de vitamine si minerale de importanta vitala pentru organism, indeosebi in cazul utilizatorilor cu o alimentatie neechilibrata. Mai mult, dintre aceste multivitamine si minerale, unele vitamine, cum ar fi B1, B2, B6 si C, sunt asimilate doar in cantitati limitate de catre organism. In cazul unui aport prea mare de Vitamina C, aceasta va fi eliminata din corp, fara a putea fi utilizata la nevoie (in caz de suprasolicitare, de exemplu). Cazul nu este singular, ci aceasta situatie se repeta in cazul mai multor vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a corpului. Astfel, eliberarea lenta iti asigura substantele necesare intr-un flux optim pentru organismul tau.

Prin compozitia sa bogata in multivitamine si minerale,A-Z Retard cu Luteina 30 comprimate Doppelherz Aktiv ajuta la formarea unui veritabil rezervor de substante nutritive, din care acestea sunt eliberate treptat si sunt puse la dispozitia organismului timp de mai multe ore.

Mod de administrare :

Se administreaza un comprimat zilnic, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid.
In caz de necesitate, doza poate fi injumatatita.

Mod de prezentare: 30 comprimate

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Doppelherz
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsA-Z Retard cu Luteina 30 comprimate Doppelherz Aktiv

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate