AHCC plus NAC si Beta

Preț special 224,73 RON Preț standard 278,20 RON
în stoc
SKU
117

SanaFarm.ro va recomanda produsul AHCC plus NAC si Beta Glucan Secom, produs cu autorizatie de punere pe piata a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare: Aviz: AA 5115/2011.

AHCC plus NAC si Beta Glucan Secom

SanaFarm.ro va recomanda produsul AHCC plus NAC si Beta Glucan Secom.

 

Indicatii:

Eficient in terapiile complementare antitumorale - asociat cu Chimioterapia, poate reduce tumorile primare cu pana la 20% si metastazarea cu pana la 30%*.
AHCC (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza. Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez. Procesul de fabricatie a AHCC a fost dezvoltat si brevetat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia. Acest proces, extrem de complex, se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare.
Oligozaharidele din AHCC au masa moleculara sub 5.000 Daltoni, ceea ce le asigura bio-absorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale. In plus, AHCC conţine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 5000 Daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare.
AHCC este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia. Incepand din anul 1994 se organizeaza anual, la Sapporo, Simpozionul Asociatiei pentru Cercetarea AHCC la care participa peste 300 de medici si cercetatori.

Efecte adjuvante AHCC plus NAC si Beta Glucan Secom :

  • ajuta la reglarea raportului Th1/Th2 in favoarea limfocitelor Th1 care stimuleaza producerea de: Gamma-interferon: imunostimulator, antimicrobian, antiparazitar, antiviral,
  • antiproliferativ (creste activitatea celulelor NK - natural ucigase cu pana la 300%, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric)
  • factor de necroza tumorala (TNFα): declanseaza apoptoza celulelor tumorale
  • interleukine IL-1, IL-2 si IL-12: reduc producerea factorului tumoral de crestere TGF-β, potenteaza activitatea NK si genereaza celule LAK (celule activate de limfokine) care lezeaza celulele infectate viral sau maligne
  • activeaza celulele dendritice care moduleaza raspunsul imunitar primar
  • creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit prin:

                - reducerea depresiei imunitare celulare cauzata de excesul de cortizol
           - reducerea hiperglicemiei cauzata de secretia excesiva de adrenalina si cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
                - reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari preneoplazice
            - participa la sinteza hepatica a glutationului (antioxidant intracelular endogen ce reduce speciile reactive de oxigen si actiunea lor distructiva asupra membranelor, acizilor nucleici celulari si asupra mitocondriilor)
                - reduce timpul de recuperare si ajuta la prevenirea infectiilor postchirurgicale
                - brohodilatator si mucolitic in afectiuni respiratorii
                - protector in afectiuni cardiovasculare: reduce nivelul seric al colesterolului total, al LDL si creste nivelul HDL
            - hipoalergenic, antioxidant

Recomandat in:

  • Cancer: hepatic, gastric, colo-rectal, pancreatic, pulmonar, oro-faringian, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, renal, mielom,  rabdomiosarcom.
  • Chimioterapie: asocierea chimioterapiei cu AHCC stimuleaza actiunea celulelor NK (tratamentele chimioterapice inhiba celulele NK cu  pana la 75%), reduce tumorile primare cu pana la 20%, metastazarea cu pana la 30%, creste actiunea macrofagelor cu pana la 96%; reduce efectele secundare: greata, caderea parului, oboseala, diminuarea apetitului, toxicitatea hepatica, mielosupresia (anemie, trombocitopenie, neutropenie, leucopenie), scaderea ponderala, infectiile oportuniste
  • Hepatite cronice virale B, C sau etanolice: imbunatateste structura si functiile hepatice, reduce incarcarea virala, progresia cirozei si recurenta post-chirurgicala a carcinomului hepatocelular
  • Infectii cu HIV, virusul herpetic, gripal

Compozitie/ capsula :

AHCC (Active Hexose Correlated Compound)(amestec din extract de miceliu de diferite ciuperci, ceara de Candelilla, ciclodextrina, celuloza) 500mg, NAC (N-Acetil-L-Cisteina) 225mg, Beta Glucan (1,3/1,6)(din peretii celulelor de drojdii) 50mg

Mod de administrare AHCC plus NAC si Beta Glucan Secom :

- 1 capsula de 1-2 ori/ zi, preferabil intre mese sau pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Mod de prezentare: 30 capsule

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Secom
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAHCC plus NAC si Beta Glucan Secom

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate