Audispray Junior

28,50 RON
în stoc
SKU
SKU-2345
SanaFarm.ro va recomanda produsul Audispray Junior

Audispray Junior

SanaFarm.ro va recomanda produsul Audispray Junior

 

Indicatii:
Audispray Junior este o solutie hipertonica pe baza de apa de mare controlata microbiologic care fludifica si dizolva cerumenul permitand dispersarea sa naturala. Audispray Junior evita pentru copil, utilizarea bastonasului cu vata care impinge cerumenul spre timpan. Fara gaz propulsor. Audispray Junior permite copiilor de la cea mai frageda varsta sa se obisnuiasca sa aiba o igiena regulata a urechii. Audispray Junior elimina cu menajament orice exces de cerumen, praf si impuritati, prevenind formarea dopurilor. In caz ca dopul s-a format, Audispray Junior faciliteaza extractia sa de catre medic.

Contraindicatii:
A nu se utiliza fara sfatul medicului in urmatoarele cazuri : otita, dureri de ureche, perforarea timpanului si in cazul persoanelor predispuse ametelilor, sau care au suferit deja o operatie la nivelul urechii sau timpanului.

Mod de administrare:
Practicati una sau doua presiuni pe varful flaconului tinandu-l vertical. Masati baza urechii timp de 10 secunde. Inclinati capul in aceeasi parte pentru a elimina surplusul si stergeti. Fara a indeparta varful din flacon, nu uitati sa clatiti cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare. Daca nu utilizati in mod regulat Audispray, pipeta se poate bloca pentru ca sarea se cristalizeaza. In acest caz scoateti pipeta si inmuiati-o in apa fierbinte timp de 30 de minute.

Mod de prezentare: 25 ml

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Laboratoires Diepharmex
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAudispray Junior

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate