Bioderma Photoderm Spot

54,80 RON
în stoc
SKU
Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml

SanaFarm.ro va recomanda produsul Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml

Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml

SanaFarm.ro va recomanda produsul Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml


Protecție solară specifică foarte înaltă: tratează petele hiperpigmentare și pe cele cauzate de fotoîmbătrânire.

Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml asigura protecție solară cu puternic efect antioxidant, reduce petele hiperpigmentare și ridurile fine.

Poate fi recomandată și după tratamentele cu laser superficial.

Beneficii Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml:

  • Filtrele solare pentru protecția pielii de lumina de spectru larg (UV – lumină vizibilă - Infraroșii) asigura îngrijirea solară care previne și reduce semnele vizibile de fotoîmbătrânire (pete hiperpigmentare, riduri, pierderea fermității).

  • Brevetul Cellular Bioprotection™ oferă protecție biologică internă, protejează și stimulează apărarea naturală a pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui.

  • Vitamina E și Vitamina C au fost selectate în Bioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml sub forma cu cea mai înaltă stabilitate. Ele oferă protecție antioxidantă complementară împotriva efectelor luminii spectrului larg (radicalii liberi). O vitamină este lipofilă, iar cealaltă este hidrofilă, oferind protecție antioxidantă pentru elementele constitutive ale celulei.

  • Vitamina C este, de asemenea, capabilă să regenereze vitamina E, permițând o acțiune durabilă. 

  • Ele previn, de asemenea, apariția unor noi pete hiperpigmentare.

  • Vitamina C este combinată cu un zahăr care o face de trei ori mai stabilă decât forma biologic activă a vitaminei C, cea numită acid L-ascorbic. Astfel, distribuția sa la nivelul pielii este perfect controlată. Separarea de molecula de zahăr pentru eliberarea vitaminei C active se face la contactul cu celulele pielii. Acest lucru permite eliberarea controlată a vitaminei C active atunci când este necesar!
  • Vitamina E este introdusă sub forma sa cea mai naturală și cea mai activă, alfa-Tocoferolul. Aceasta blochează reacțiile radicalilor liberi, protejând astfel membranele celulare și limitând efectele fotoîmbătrânirii pielii.

  • Centella asiatica previne deteriorarea celulară și regenerează pielea

Mod de prezentare: 40 ml


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Bioderma
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBioderma Photoderm Spot Age SPF50+ Crema 40 ml

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate