Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie

14,30 RON
în stoc
SKU
2368
SanaFarm.ro va recomanda produsul Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie

Prospect Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutieBixtonim Xylo este un decongestionant nazal care eliberează rapid nasul înfundat, ajutându-vă pe dumneavoastră sau pe copilul dumneavoastră să respire mai uşor. Bixtonim Xylo este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale în cazul răcelii, rinitei vasomotorii şi rinitei alergice.
Bixtonim Xylo poate fi utilizat şi în tratamentul infecţiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. De asemenea, acesta poate fi prescris de către medicul dumneavoastră în vederea efectuării unei examinări a nasului.
Bixtonim Xylo 1 mg/ml este destinat copiilor cu vârste peste 6 ani şi adulţilor.

Ingrediente Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie: - substanţa activă este clorhidratul de xilometazolină 1 mg într-un mililitru picături nazale, soluţie
- clorură de benzalconiu, fosfat disodic dodecahidrat, dihidrogenofosfat de potasiu, sorbitol, edetat disodic dihidrat, clorură de sodiu, sorbitol, apă purificată.

Dozaj Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie: Doza uzuală este de 2-3 picături de 2-3 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), în fiecare nară. Nu depăşiţi doza recomandată.
Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Dacă după 5 zile de utilizare, starea dumneavoastră nu s-a îmbunătăţit sau s-a agravat, trebuie să vă prezentaţi la medic.
Înainte să utilizaţi din nou Bixtonim Xylo este necesară o pauză de câteva zile.
Dacă aveţi impresia că efectul Bixtonim Xylo este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Flaconul nu va fi utilizat decât de dumneavoastră sau de copilul dumneavoastră, pentru a evita răspândirea microbilor şi virusurilor prin intermediul picurătorului.

Forma de ambalare Bixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie: Bixtonim Xylo este o soluţie limpede, incoloră, lipsită de particule vizibile, fără miros.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Biofarm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBixtonim Xylo 1 mg ml Spray nazal solutie

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate