Black Cohosh 40 mg 30

20,10 RON
în stoc
SKU
Black Cohosh 40 mg 30 capsule Zenyth

SanaFarm.ro va recomanda Black Cohosh 40 mg 30 capsule Zenyth.

Black Cohosh 40 mg 30 capsule Zenyth

SanaFarm.ro va recomanda Black Cohosh 40 mg 30 capsule Zenyth.


Black Cohosh este un supliment alimentar din extract standardizat din rădăcină de Cimicifuga racemosa. Această plantă este recunoscută pentru efectele sale în asigurarea  unui flux limfatic normal și în menținerea confortului la menopauză.

Black Cohosh/Cimicifuga, numită și „iarba lui Cristofor“, este una dintre cele mai populare plante folosite în reducerea simptomelor menopauzei. Prin conținutul bogat în glicozide triterpenice, acizi polifenolici, flavonoide, uleiuri volatile și taninuri, extractul de Black Cohosh are acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, antimicrobiană, antispasmodică.

Această plantă poate induce travaliul, din acest motiv nu este recomandată în sarcină. Black Cohosh poate fi folosită în caz de menstruație întârziată pe fond de stres și stil de viață dezechilibrat, în premenopauză ca stimulant uterin, dar și în sindromul de ovar polichistic sau în infertilitate.

Beneficii : 

  • Reduce simptomele menopauzei (bufeuri, nervozitate, tulburări de somn, dureri de cap, amețeli, palpitații, depresie, vagin uscat, apetit exagerat).
  • Reduce manifestările cauzate de deficitul de estrogen (îmbătrânirea prematură a pielii, uscăciunea și subțierea mucoasei vaginale, tulburările cardiovasculare).
  • Contribuie la managementul sindromului de ovar polichistic (PCOS).
  • Îmbunătățește relaxarea vasculară la nivelul pielii, mucoaselor și a vaselor de sânge.
  • Reduce pierderile de masă osoasă și menține densitatea și volumul osos.

Cu toate că nu conține hormoni, Black Cohosh acționează ca un fitoestrogen natural, prin modularea selectivă a receptorului de estrogen. În acest fel, Black Cohosh reduce din simptomele apărute o dată cu menopauza – bufeurile, transpirațiile, tulburările emoționale.

Planta Black Cohosh este apreciată în mod deosebit pentru reducerea bufeurilor. Studiile au arătat că administrarea regulată a suplimentelor din această plantă contribuie semnificativ la reducerea problemelor hormonale care apar o dată cu menopauza.

Blach Cohosh reduce insomniile

Una dintre problemele care apar o dată cu instalarea menopauzei sunt tulburările de somn. Să nu uităm că somnul este vital pentru echilibrul natural al hormonilor. Deficitul de somn tulbură producția de hormoni chiar și în perioadele normale ale vieții, nemaivorbind despre menopauză. Lipsa somnului se asociază cu probleme cu greutatea, tulburări afective, deficit de energie. Un studiu publicat în 2015 în Climacteric: The Journal of the International Menopause Society arată că suplimentarea cu Bllack Cohosh la femeile aflate la menopauză contribuie la îmbunătățirea somnului

Ingrediente/capsulă:

  • 40 mg extract din rădăcină de Cimicifuga racemosa sau Actaea racemosa), cu minimum 2,5% glicozide triterpenice, pe suport de maltodextrină și dioxid de siliciu;
  • Celuloză microcristalină.
  • Capsulă vegetală: hipromeloză.

Mod de administrare : 

  • Adulți: Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat înainte sau în timpul meselor, sau conform recomandării specialistului.
  • Se recomandă utilizarea continuă timp de minimum 3 luni.

Mod de prezentare : 30 capsule 

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Zenyth Pharmaceuticals
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBlack Cohosh 40 mg 30 capsule Zenyth

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate