Cadou President Sensitive

33,61 RON
în stoc
SKU
Prez5
SanaFarm.ro va recomanda produsul Cadou President Sensitive Apa de gura + Pasta de dinti + Periuta

Cadou President Sensitive Apa de gura + Pasta de dinti + Periuta 

SanaFarm.ro va recomanda produsul Cadou President Sensitive Apa de gura + Pasta de dinti + Periuta 

Oferta contine: President Sensitive Apa de gura 250 ml + President Sensitive Pasta de dinti 75 ml + CADOU Periuta de dinti. 

1. President  Sensitive Apa de gura 250 ml

Apa de gură President Sensitive este indicată în cazulsensibilității dentare, datorată regresiei gingivale,traumelor post-operatorii și tratamentelor agresive, fara Alcool.

Datorită dozajului corect de Nitrat de Potasiu, sunt întrerupte schimburile de semnale dintre celulele nervilor dinților, atenuând efectele neplăcute acelor stimuli externi (cald-frig, dulce-acid) care sensibilizează terminațiile nervoase din pulpa dintelui.

Fluorura de Sodiu - rol anticarie și de remineralizare,Benzoatul de Sodiu – are rol antibacterian care ajută la menținerea în forma bună a dinților și a gingiilor.

Extractele vegetale de Tei, Mușețel și Bisabololo au o acțiune calmantă și antiinflamatorii asupra țesuturilor cavității oralefaringiene. 

2. President  Sensitive Pasta de dinti 75 ml

Pasta de dinți President Sensitive 75 ml este deosebit de indicată în cazul sensibilității dentare, datorată retractiei gingivaletraumelor post-operatorii sau utilizării greșite a unei periuțe dure sau a unei pastei de dinți prea abrazivă.

Datorită dozajului corect de Nitrat de Potasiu și aHydroxyapatitei, sunt întrerupte schimburile de semnaledintre celulele nervilor ce aparțin dinților, atenuând efectele dureroase a acelor stimuli externi (cald-frig, dulce-acid) care sensibilizează terminațiile nervoase din pulpa dintelui.

Fluorura de Sodiu are rol de remineralizare, dar mai ales rol antibacteric, întrucât ajută la menținerea în forma bună a dinților și a gingiilor. Extractele vegetale de Mușețel, Tei șiBisabolol (unul din componentele cele mai prețioase ale uleiului esențial extras din florile galbene de mușețel) au oacțiune calmantă și antiinflamatorie.

3. President  Sensitive Periuta de dinti CADOU

Periuță de dinți President Sensitive cu perii soft este indicata in primul rand pacientillor cu sensibilitate dentara.

Capul periuței este compact, iar mânerul este conceput în formă ergonomică.

Perii micro fini externi de-a lungul perimetrului periuței asigură o curățire eficace a suprafețelor interdentare și realizează un masaj delicat de-a lungul gingiilor.

Perii interni în microfibră ai periuței contribuie la îndepărtarea plăcii bacteriene, respectând smalțul dinților, dar și a dinților sensibili.

Produs sterilizat în timpul ambalării.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer President
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou President Sensitive Apa de gura + Pasta de dinti + Periuta

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate