Calciu Magneziu cu

17,20 RON
Epuizat din stoc
SKU
SKU-645
SanaFarm.ro va recomanda produsul Calciu Magneziu cu Vitamina D3

Prospect Calciu Magneziu cu Vitamina D3

 

Calciul este un mineral esential pentru sistemul osos, intervenind în formarea oaselor. Cea mai mare parte este încorporat în oase si dinti. Este implicat în transmiterea nervoasa si în reglarea permeabilitatii embranelor celulare. Mentine ritmul contractiilor cardiace. Influenteaza procesul de coagulare a sângelui (intervine în formarea tromboplastinei si în transformarea fibrinogenului în fibrina). Activeaza un mare numar de enzime. Faciliteaza absorbtia vitaminei B. Contribuie la mentinerea 12echilibrului electrolitic. Magneziul este un mineral indispensabil celulelor. Cea mai mare parte a magneziului din organism se gaseste în tesutul osos, participând la mineralizarea scheletului. Restul se gaseste în tesutul muscular neted si striat. Are un rol esential în formarea oaselor si dintilor. Intervine în transmiterea influxului nervos si în contractia musculara. Intervine în activarea unui mare numar de enzime implicate în reactii metabolice cu eliberare de energie. Deficitul de magneziu ca si calciu, deprima excitabilitatea celulelor nervoase si musculare.
Vitamina D stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului din intestin si depunerea lor în oase.

Ingrediente Calciu Magneziu cu Vitamina D3: Un comprimat contine: Calciu (Ca): 500 mg (50,0% din doza zilnica recomandata), echivalent pentru 1250 mg carbonat de calciu;2+Magneziu (Mg): 90 mg (25,7% din doza zilnica recomandata), echivalent pentru 216 mg hidroxid de magneziu;Vitamina D: 200 UI (50,0% din doza zilnica recomandata).

Dozaj Calciu Magneziu cu Vitamina D3: 1-2 comprimate filmate pe zi, dupa masa.Produsul, prin asocierea de saruri de calciu si magneziu, întruneste calitati suplimentare fata de alte produse de acest gen. Calciu Magneziu cu Vitamina D este util în stari 3carentiale datorate unei alimentatii necorespunzatoare, la copii în perioada de crestere, în sarcina, alaptare, decalcifieri ale oaselor la batrâni, stres, Crampe musculare. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat.
A nu se folosi dupa data expirarii înscrisa pe ambalaj.A nu se lasa la îndemâna copiilor.A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Forma de ambalare Calciu Magneziu cu Vitamina D3: Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate filmate

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Biofarm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCalciu Magneziu cu Vitamina D3

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate