Calmogen Plant Complex 30

88,30 RON
în stoc
SKU
Calmogen Plant Complex 30 capsule

SanaFarm.ro va recomanda Calmogen Plant Complex 30 capsule.

Calmogen Plant Complex 30 capsule

SanaFarm.ro va recomanda Calmogen Plant Complex 30 capsule.


Calmogen Plant Complex 30 capsule este un produs care se adreseaza celor aflati in cautarea unei solutii eficiente si bine tolerate pentru tulburari de dispozitie asociate cu stari cum ar fi starea de spirit scazuta, oboseala, stres, starea de depresie, starea de anxietate si epuizarea emotionala, psihica si fizica (sindrom Burnout).

Compozitie :

-        Magneziul contribuie la diminuarea tensiunii si a rigiditatii prin sustinerea functiei musculare (de ex. relaxare) si reduce oboseala.

-        Vitamina B5 contribuie la performanta mentala, inclusiv capacitatea de concentrare si rezistenta la stres.

-        Vitaminele B6, B9, B12 contribuie la reducerea oboselii.

-        Vitaminele B6 si B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la o performanta mentala normala.

-        Extractul de sofran contine trei substante active principale : crocin, picrocrocin si safranal, pe lânga carotenoide, antociani, diverse vitamine si minerale. Safranal si crocin contribuie la efectul antidepresiv. Crocin care probabil actioneaza prin inhibarea recaptarii dopaminei si a norepinefrinei iar safranal prin inhibarea reabsorbtiei serotoninei.

Mod de administrare Calmogen Plant Complex 30 capsule:

Se recomanda o capsula pe zi, de preferinta dimineata, in timpul sau dupa micul dejun. La nevoie se pot administra 2 capsule pe zi.

Este nevoie de recomandarea medicului pentru pacientii care administreaza antihipertensive, anticoagulante si hipolipemiante.

Mod de prezentare : 30 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Omega Pharma Altermed
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCalmogen Plant Complex 30 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate