CancerEx AHCC 30 capsule

190,19 RON
în stoc
SKU
SKU-3955

SanaFarm.ro va recomanda produsul CancerEx AHCC 30 capsule.

CancerEx AHCC 30 capsule

SanaFarm.ro va recomanda produsul CancerEx AHCC 30 capsule.

 

CancerEx AHCC 30 capsule (Active Hexose Correlated Compound) este cel mai popular stimulent imunitar cunoscut si folosit in Japonia. Credem insa ca poate fi considerat ca cel mai recunoscut supliment pe plan mondial. Sute de mii de bolnavi l-au folosit de la aparitia lui pe piata acum 15 ani.

AHCC a fost supus la numeroase teste clinice pe animale, oameni si in vitro de catre peste 30 de universitati si institute de cercetare medicala si de peste 700 de spitale atat din Japonia cat si din restul lumii. AHCC este fabricata exclusiv in Japonia de unde este exportata catre marii producatori de suplimente nutritive.

CancerEx AHCC 30 capsule:

Un supliment puternic imuno-stimulent care ar putea ajuta in lupta cu cancerul:

 • imbunatateste rezistenta la infectii
 • imbunatateste activitatea celulelor natural killer (celule albe din sange, care pot distruge celulele tumorale)
 • protejeaza ficatul de la leziuni induse de agenti toxici si impotriva cancerului
 • suporta si intareste sistemul imunitar
 • are proprietati antioxidante


Suplimentul CancerEx AHCC 30 capsule (Active Hexoze Corelated Compound – Compusi Activi Asociati Hexozei) este obtinut prin cultivarea si modificarea enzimatica a miceliilor ciupercilor Shiitake cultivate in extract de tarate de orez. Considerat drept superfood in Japonia, AHCC a fost cercetat pentru proprietatile sale de intensificare a apararii imune. Conform cercetarilor efectuate pe oameni si animale, AHCC poate creste activitatea celulelor „killer” si a macrofagelor, precum si productia de citokine, ajutand astfel functionarea normala a ficatului si actionand ca si antioxidant.

Intr-un organism sanatos, sistemul imunitar este capabil sa depisteze si sa elimine celulele canceroase. Dar, cand sistemul imunitar slabeste, celulele canceroase prolifereaza si secreta factori imuno-supresanti. Terapoiile cconventionale cum ar fi chimoterapia si radioterapia slabesc si ele in continuare sistemul imunitar care nu mai este capabil sa identifice si sa distruga celulele canceroase. AHCC poate sa refaca sistemul imunitar in asemena conditii. In decursul ultimilor 15 ani, cercetarile privind AHCC au aratat ca:

 • AHCC imbunatateste sistemul imunitar printr-o serie de mecanisme: promoveaza proliferarea macrofagelor si a celulelor NK (ucigase), marind activitatea acestora cu peste 300%. Induce si mareste productia de citokine (cytokines) benefice inclusiv a factorului de necroza tumorala (TNF-alfa), mareste productia proprie de gama-interferon si interleukine 1, 2 si 12. Inhibeaza unele citokyne imuno-supresante si imbunatateste balanta celulelor Th1 si Th2.
 • AHCC reduce efectele secundare (stare de voma, caderea parului, fatigue, pierderea apetitului, hepato-toxicitatea si modificari ale formulei sanguine) asociate cu terapiile anti cancer traditionale (chimoterapie si radioterapie) carora le mareste totodata eficienta.
 • AHCC are si actiune anti-tumorala directa care poate conduce la incetinirea sau stoparea cresterii tumorilor sau chiar resorptia acestora
 • AHCC poate inhiba metastazarea celulelor cancerigene existente si poate reduce frecventa reaparitiei cancerului, in felul acesta marind considerabil speranta de viata
 • AHCC imbunatateste simptomele unor boli hepatice serioase cum ar fi: Hepatita virala, Hepatita C (reducere cu 85% a numarului virusilor in 3 luni) si Hepatita fulminanta. In cazul Hepatitei C, exista o evidenta clinica sugerand ca AHCC poate fi in multe cazuri mai eficienta decat tratamentul cu Interferon recombinat producand totodata efecte secundare mult mai suportabile. AHCC previne evolutia Hepatitei in Ciroza. AHCC este totodata un detoxifiant hepatic excelent.
 • AHCC este utila in toate afectiunile legate de un sistem imunitar slabit sau ineficient.
 • AHCC nu are efecte secundare daunatoare si are o toxicitate minima.
 • Adaosul de ciclodextrina asigura bioabsorbtia maxima a substantei active (AHCC)

Mod de prezentare: 30 capsule

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Maxmed Depo
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCancerEx AHCC 30 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate