Carbo Detox 60 capsule

26,60 RON
în stoc
SKU
Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm

SanaFarm.ro va recomanda Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm, produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 7899/17.09.2014

Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm 

SanaFarm.ro va recomanda Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm.


Produsul are o formula complexa, cu carbune vegetal activat, aloe ferox (Aloe ferox), zeolit silicic micronizat. Acest amestec regleaza tranzitul intestinal, are efecte de eliminare a metalelor grele, a deseurilor de metabolism, a altor substante toxice din tubul digestiv.

Compozitie : 

Carbune vegetal activat, pulbere: 210 mg; capsula tare de gelatina; Aloe ferox (Aloe ferox), suc uscat granulat: 60mg; Tuf zeolitic mineralizat micronizat: 30 mg.

Actiuni :

  • Contribuie la functionarea normala a intestinelor si la procesele normale de excretie a toxinelor si a deseurilor din organism
  • Contribuie la mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului

Beneficii Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm :

  • intoxicatii cu metale grele sau radioactive
  • sindrom de colon iritabil, infectii digestive diverse (zeolitul are efect antiviral, iar carbunele antibacterian si antifungic)
  • retentia de lichide, insuficienta renala
  • intoxicatii medicamentoase diverse

In caz de ulcer sau gastrita, afectiuni unde compatibilitatea pacientilor cu diferite alimente sau remedii este greu predictibila, administrarea se va face cu prudenta (cate o capsula la 3-4 ore) la inceput. Daca simptomele se amelioreaza, atunci dozele pot fi crescute pana se obtine eficienta dorita.

Mod de administrare : 

Se iau 2-4 capsule/zi. in primele 3 zile, se administreaza cate 1 capsula/zi, apoi doza creste progresiv pana la cantitatea de 4 capsule/zi. Daca tranzitul intestinal devine prea intens, doza se va reduce corespunzator.

Precautii: Zeolitul poate inactiva unele metale (litiu, fier, magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitenta). Produsul este un laxativ puternic.

Contraindicatii: Carbunele este contraindicat persoanelor cu constipatie cronica.

Mod de prezentare : 60 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer DVR Pharm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCarbo Detox 60 capsule DVR Pharm

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate