Ceai de sunatoare Larix

1,99 RON
în stoc
SKU
SKU-1557
SanaFarm.ro va recomanda produsul Ceai de sunatoare Larix

Ceai de sunatoare Larix

SanaFarm.ro va recomanda produsul Ceai de sunatoare LarixIndicaţii:
Recomandat în depresii nervoase, ulcer gastric şi duodenal, diaree, colici renale, afecţiuni urinare, tulburări menstruale, hemoroizi, varice, reumatism muscular. Stimulează secreţia biliară; arsuri, diferite afecţiuni dermatologice; afecţiuni orofaringiene.

Contraindicaţii:

Evitaţi utilizarea în timpul tratamentului medicamentos.

ATENŢIONĂRI: În ultimii ani au fost semnalate interacţiuni ale sunătoarei cu diferite medicamente: indinavir şi alte chimioterapeutice folosite pentru tratamentul infecţiei cu HIV (SIDA), ciclosporina, digoxina, teofilina, anticoagulante orale, contraceptive orale. Sunătoarea favorizează inactivarea în organism a acestor medicamente şi le poate scădea eficacitatea. Asocierea sunătoarei cu fluoxetina (şi posibil cu alte antidepresive) poate mări riscul efectelor nedorite. Asemenea interacţiuni sunt posibile şi pentru alte medicamente. În general, folosirea preparatelor de sunătoare trebuie evitată atunci când pacientul este sub tratament medicamentos.

Mod de administrare:
Pentru administrare orală: se prepară ca infuzie: se introduce o doză (un plic) în 250 ml apă clocotită, se acoperă şi se lasă 10-15 minute. Se bea îndulcit cu zahăr sau zaharină, câte 2-3 ceaiuri pe zi.

Pentru folosire locală: Sunătoarea se prepară ca infuzie concentrată: se introduc 2-3 plicuri în 100 ml apă clocotită, se acoperă şi se lasă 10-15 minute. Se aplică pe piele sub formă de comprese sau cataplasme sau se foloseşte sub formă de gargară.

Mod de prezentare: 20 plicuri 

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Larix
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCeai de sunatoare Larix

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate