Crescina Follicular

602,40 RON
în stoc
SKU
Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 10 + 10 fiole

SanaFarm.ro va recomanda Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 10 + 10 fiole

Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 10 + 10 fiole

SanaFarm.ro va recomanda Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 10 + 10 fiole.


Indicatii : Potrivit pentru stadii initiale de cadere si rarire a parului la barbati.

Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic complet care contine ambele tipuri de fiole într-o singura cutie. RE-GROWTH Hair Follicular Islands (fiole brune) contin nucleul Crescina

Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina şi Stem-Engine) care ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului si complexul special dezvoltat pentru Insulele Foliculare Capilare (Glicogen, Glutamil-amido-etil-indol, Lupinus albus, Prolina, Extract de Triticum vulgare + Glicina max + Scutellaria baicalensis) ce contribuie la re-cresterea si dezvoltarea acestora.

Fiolele transparente contin ingrediente active împotriva caderii parului (Hydroxiprolina, Acid Aspartic, Activator Enzimatic), îmbogatite cu taurina, proteine din drojdie, Acetil Tetrapeptida si complexul HSSC. Tratamentul dermato-cosmetic complet este recomandat în cazurile de cadere a parului datorate unor cauze fiziologice – nu patologice, asociate cu caderea contemporana a parului si nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati.

Instructiuni de utilizare : 

Fiolele Crescina Follicular Islands împotriva caderii și raririi parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamâna cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat și curatat în prealabil.

Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Mod de prezentare : 10 + 10 fiole 


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer N/A
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCrescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 10 + 10 fiole

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate