Crescina Follicular

786,00 RON
în stoc
SKU
Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 20 fiole

SanaFarm.ro va recomanda Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 20 fiole

Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 20 fiole

SanaFarm.ro va recomanda Crescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 20 fiole.


 Indicatii : Potrivit pentru stadii initiale de rarire a parului la barbati

Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic de uz topic, sub forma de fiole, care favorizeaza re-creşterea fiziologica a firelor de par în zonele afectate de rarire, în cazul în care foliculii de par nu sunt complet atrofiati. Prin ingredientele sale active (Glicogen, Lupinus albus, Glutamil-amido-ethil-indol, Prolina și Extract de Triticum vulgare+Glicina max+ Scutellaria Baicalensis), Crescina Follicular Islands ofera o îngrijire specifica Insulelor foliculare capilare, structuri importante pentru bogatia capilara (foliculii singulari capilari produc 30-40% din cantitatea totala de par, în timp ce insulele foliculare reprezinta cea mai mare parte a moștenirii capilare, deoarece acestea constituie, în medie, 60-70% din cantitatea totala de par).

Formula este îmbogatita cu ingrediente active ale complexului Crescina  HFSC 100% (Cisteina, Lizina, Glicoproteina și Tehnologia Stem-Engine) pentru a stimula regenerarea parului.

Instructiuni de utilizare :

Fiolele Crescina Follicular Islands impotriva raririi parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamâna cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat și curatat în prealabil.

Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Mod de prezentare : 20 fiole


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer N/A
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCrescina Follicular Islands 1900 pentru barbati 20 fiole

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate