Curiosin Gel 15g

50,71 RON
în stoc
SKU
SKU-7609
SanaFarm.ro va recomanda produsul Curiosin Gel 15g

Prospect Curiosin Gel 15g

 

Descriere:

Curiosin Gel este un produs inovativ cu o molecula noua, hialuronatul de zinc, care asigura activarea si accelerarea vindecarii naturale a pielii, protejarea ranii de infecţie, precum si reducerea intensitaţii durerii.

Gedeon Richter defineste Curiosin Gel ca “o noua metoda de vindecare”.

Curiosin Gel este adaptat nevoilor omului modern: este un produs natural, eficient si rapid.

Curiosin Gel poate fi utilizat pentru o vindecare accelerata atat a ranilor minore (julituri, arsuri), cat si a unor leziuni greu de tratat prin metodele clasice, precum escarele, ulcerele venoase si diabetice.

 

Curiosin contine hialuronat de zinc, un derivat al acidului hialuronic, cel mai important component al pielii, unde se gaseste in proportie de 55%.

Zincul este unul dintre cele mai importante micro elemente din piele, avand drept rol activarea enzimelor esentiale in procesul regenerarii.
In ranile si ulcerele pielii concentratia de acid hialuronic scade, in consecinta procesul de regenerare si vindecare a tesuturilor incetineste.
Este ceea ce compenseaza administrarea de Curiosin, care accelereaza pe cale naturala proliferarea celulelor, aparitia noilor vase de sange, avand in plus si un efect local antiseptic.

Curiosin:

·  grabeste vindecarea ranilor

·  reduce pericolul suprainfectiei

·  vindecare este mai estetica

 

Mod de utilizate:

Tratamentul este simplu, necesitand una sau 2 aplicari pe zi.

 

Mod de prezentare: Tub 15g.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Gedeon Richter
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCuriosin Gel 15g

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate