Daum-exol Lac de

24,20 RON
în stoc
SKU
daumexol
SanaFarm.ro va recomanda produsul Daum-exol Lac de protectie pentru unghii 10 ml

Daum-exol Lac de protectie pentru unghii 10 ml

SanaFarm.ro va recomanda produsul Daum-exol Lac de protectie pentru unghii 10 ml

 

 

Daum-exol 10 ml este un lac de protectie pentru unghii, cu gust amar, pentru aplicare pe unghii si pe cuticule. Protejeaza si ingrijeste unghiile, deoarece contribuie la dezvoltarea obiceiului de a suge degetele si de a roade unghiile.

Daum-exol 10 ml contribuie la dezvatarea obiceiului de a suge degetele si de a roade unghiile, datorita gustului sau amar.

Indirect ii aduce aminte copilului sa nu mai doreasca sa duca inconstient degetele in gura.

Dupa aplicare, Daum-exol 10 ml este transparent, fara miros.

 

Mod de aplicare:

Se utilizeaza Daum-exol 10 ml de mai multe ori pe zi, eventual in mai multe straturi. Se aplica cu ajutorul pensulei cu care este prevazut capacul. Dupa aplicare, Daum-exol 10 ml este transparent, fara miros; trebuie lasat sa se usuce complet dupa aplicare; isi exercita actiunea doar dupa ce se usuca.

Se recomanda utilizarea lacului de protectie pentru unghii Daum-exol 10 ml dupa vârsta de 2 ani. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de intelegere si colaborare din partea micutului.Daum-exol 10 ml protejeaza unghiile direct, ca si lac de unghii. Indirect ii aduce aminte copilului , datorita gustului amar, sa nu mai doreasca sa duca inconstient degetele in gura.Dupa o perioada de utilizare regulata, unghiile si mâinile devin din nou ingrijite si frumoase.

Daum-exol 10 ml lac de protectie pentru unghii se utilizeaza doar extern; nu trebuie sa vina in contact cu ochii si nu se aplica pe zone lezate ale pielii.

 

Mod de prezentare: 10 ml

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Nu
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDaum-exol Lac de protectie pentru unghii 10 ml

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate