Rotta Natura Diabrot

16,20 RON
în stoc
SKU
SKU-1498
SanaFarm.ro va recomanda produsul Rotta Natura Diabrot Forte 30 capsule

Rotta Natura Diabrot Forte 30 capsuleDiabrot Forte reprezintă o soluție complexă creată special pentru a asigura protecția si suportul funcțional al pancreasului, precum și menținerea în limite normale a nivelului glicemic.
Printr-o formulă unică, Diabrot Forte asigură suportul secreției normale de insulină, este implicat în reglarea nivelului glicemic (prin reducerea ratei de absorbție a glucozei la nivel intestinal și prin creșterea ratei de utilizare a acesteia), asigurând protecția celulelor pancreatice și eliminând din carențele nutriționale cauzate de dieta specifică.
Aportul de vitamine B este esențial în desfășurarea normală a metabolismului glucidic. Sursa vitaminelor B din compoziția Diabrot Forte este naturală, respectiv drojdia de bere, asigurându-se astfel o biodisponibilitate superioară.
Cromul are un aport important în menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.
La persoanele cu vârste înaintate, capacitatea organismului de a reține cromul și de a-l utiliza
este mai redusă, de multe ori carența în crom fiind asociată unui nivel glicemic ridicat.
Zincul asigură protecția celulelor pancreatice prin capacitatea sa antioxidantă. Gymnema sylvestre, prin conținutul bogat de acizi gymnemici, încetinește absorbția glucidelor la nivel intestinal și mărește rata de utilizare a acestora prin mărirea transportului intracelular.
Momordica charantia (Castravete-amar), cunoscută și ca ”insulina vegetală”, are efect hipoglicemiant atât prin creșterea ratei de utilizare a glucozei, cât și prin inhibarea proceselor de sinteză a acesteia. Tot Momordica deține un rol important de protecție și regenerare a celulelor beta-pancreatice. Sute de studii clinice i-au demonstrat utilitatea în cazul persoanelor care prezintă niveluri ridicate ale glicemiei.
Trigonella foenum graecum (Schinduf) conține un precursor al vitaminei PP, cu rol deosebit în desfășurarea metabolismului glucidic.

Diabrot Forte contribuie la :
-menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge (Cr)
-metabolismul normal al carbohidraților, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
-metabolismul normal al macronutrienților (Cr, Zn)
-un metabolism energetic normal (Vit. B1, B2, B3, B5, B6, B8)
-reglarea activității hormonale (Vit. B6)
-reducerea oboselii și extenuării (Vit. B2, B3, B5, B6, B9)
-funcționarea normală a sistemului nervos (Vit. B1, B2, B3, B6, B8)
-menținerea sănătății pielii (Vit. B2, B3, B8)
-menținerea vederii normale (Vit.B2, Zn)

Extractele vegetale:
-participă la metabolismul glucidelor (Gymnema sylvestre, Momordica charantia, Trigonella foenum graecum), al lipidelor (Gymnema sylvestre) și la menținerea în limite normale a nivelului glicemic(Trigonella foenum-graecum, Momordica charantia)
-susțin funcția secretorie a pancreasului (Momordica charantia)
-susțin funcția digestivă (Momordica charantia, Trigonella foenum-graecum), controlează senzația de foame (Gymnema sylvestre) și contribuie la funcționarea normală a tranzitului intestinal (Momordica charantia)

Compozitie:

Vit. B1 Tiamină
Vit. B2 Riboflavină
Vit. B3 Niacină
Bit. B5 Acid Pantotenic
Vit. B6 Piridoxină
Vit. B8 Biotină
Vit. B9 Acid folic
Zinc
Crom
Gymnema sylvestre,extract
Trigonella foenum graecum (Schinduf) extract
Momordica charantia,fructus,extractMod de administrare:
Câte o capsulă de două ori pe zi, cu 20-30 de min. înainte de masă.

 

Mod de prezentare:  30 capsule

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Rotta Natura
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRotta Natura Diabrot Forte 30 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate