Doppelherz aktiv Omega-3

Preț special 49,90 RON Preț standard 72,50 RON
în stoc
SKU
Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule

SanaFarm.ro va recomanda produsul Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule

Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule

SanaFarm.ro va recomanda produsul Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule

  • Capsule cu ulei de somon si vitamina E
  • Pentru cei care doresc sa mentina un nivel echilibrat al colesterolului
  • 1000 mg ulei de somon + 12 mg Vitamina E
  • Pentru suplimentarea nutritiei

Capacitatea de munca si starea de bine pot fi influentate în mare parte de comportamentul nostru. astfel, miscarea suficienta si alimentatia corecta sunt componente importante pentru un mod de viata echilibrat si pentru functionarea inimii. Obiceiurile alimentare influenteaza nivelul colesterolului si balanta nivelului de grasimi / trigliceride din organism.

De cele mai multe ori, ne solicitam organismul prin: alimentatie gresita, fumat, alcool si lipsa de miscare. stresul de la locul de munca si din viata de zi cu zi, precum si supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sanatatea noastra. adesea, hrana noastra contine prea mult colesterol si grasimi neadecvate.

Asupra efectului acizilor grasi Omega-3 a fost atrasa atentia printr-un fenomen din Groenlanda: desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent si capabil de eforturi. O mare parte a nutritiei lor consta în pesti care cresc în apa rece si care sunt deosebit de bogati în acizi grasi Omega-3.

astazi se cunoaste faptul ca acizii grasi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima: acizii grasi Omega-3 sunt substante nutritive importante pentru balanta valorilor de colesterol si grasimi / trigliceride din corp.


Compozitie / 1 capsula: 1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnica recomandata)

Mod de administrare: se administreaza 1 capsula nemestecata zilnic, în timpul mesei, cu suficient lichid.

Indicatie pentru diabetici: 1 capsula corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ.

  • acizii grasi Omega-3 sunt importanti pentru viata
  • acizii grasi esentiali – de importanta vitala!

Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule:

Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie. Reprezentanti imporatanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPa) si docosahexaenoic (DHa). Însa numai putine alimente contin aceste substante importante. surse bune sunt pestii grasi care traiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul. Noi avem nevoie de acesti acizi nesaturati cu catena lunga pentru buna functionare a sistemului nervos si întretinerea acuitatii vizuale.

Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii. Importanta este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride si colesterol si cresterea aportului de grasimi corecte. astazi se stie ca acizii grasi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima, pentru balanta de colesterol si grasimi / trigliceride din organism.

se recomanda astfel cel putin doua mese de peste bogat în acizi grasi Omega-3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori , pregatirea meselor de peste este laborioasa.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg contin ulei de somon cu acizii grasi Omega-3 necesari vietii.

O capsula de Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg contine 1000 mg de Omega-3 (180 mg EPa si 120 mg DHa) si este un supliment alimentar important pentru balanta grasimilor din organism.

În plus, fiecare capsula contine 12 mg de vitamina E de origine vegetala, care este importanta pentru protectia naturala celulara, în special în perioadele solicitante.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg nu au gust sau miros.

Mod de prezentare: 120 capsule.

 

 

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Doppelherz
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDoppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate