Eficaf x 30 cps

61,20 RON
în stoc
SKU
170928
SanaFarm.ro va recomanda produsul Eficaf x 30 cps

Eficaf x 30 cps

SanaFarm.ro va recomanda produsul Eficaf x 30 cps

 

Eficaf x 30 cps este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurveda). Medicamentele ayurvedice elimină cauzele îmbolnăvirii şi vindecă persoana bolnavă fără a avea efecte adverse .

 

Compozitie Eficaf x 30 cps:

Solanum xanthocarpum 100 mg(1000mg)
Inula racemosa 60 mg (300 mg)
Glycyrrhiza glabra 100 mg (500 mg)
Pistacia intergerrima 15 mg (100 mg)
Ocimum sanctum 30 mg (200 mg)
Terminalia belerica 75 mg (300 mg)
Zingiber officinale 15 mg (100 mg)
Terminalia chebula 15 mg (50 mg)
Curcuma longa 20 mg (300 mg)
Syzygium aromatocum 10 mg (50 mg)
Adhatoda vasica 45 mg (300 mg)
Myrica nagi 2 mg (20 mg)
Mentha piperita 5 mg (50 mg)
Biborat de sodiu 40 mg
Cinnamomum zeylanicum 5 mg (50 mg)
Clorura de amoniu 40 mg
Piper longum 25 mg (100 mg)
Museovit bhasm 5 mg
Piper nigrum 2 mg (20 mg)
Cimmamoum camphora pulbere 5 mg


Recomandari Eficaf x 30 cps:

• Astmul bronsic, bronsita cronica obstructiva specifica fumatorilor, bronsitele infectioase sau alergice sunt infectii frecvente ale cailor respiratorii cu care ne confruntam zi de zi. Din fericire, remediile din plante abunda in acest domeniu, atat pentru ameliorarea simptomelor, cat si pentru prevenirea complicatiilor si scurtarea perioadei de evolutie. Lemnul dulce, Scortisoara, Piperul, Busuiocul, Cuisoara, Ghimbirul, Izma ajuta la descongestionarea cailor respiratorii prin fluidificarea secretiilor traheo-bronsice, favorizand eliminarea acestora prin tuse.
• Relaxarea tesuturilor si inlaturarea spasmelor bronhice (astm) se realizeaza gratie efectului bronhodilatator, antiinflamator si antispasmodic al frunzelor de Vasaka, radacinei de Curcuma si Inulei Racemosa.
• Efectul antiseptic, antiviral, antibacterian si antifungic al Busuiocului, Terminalia Chebula si Myrica Nagi ajuta la distrugerea microorganismelor aflate pe mucoasele sau tesuturile aparatului respirator. Astfel, compozitia in ansamblu ajuta la cresterea calitatii vietii.
• De ajutor sunt si curele balneare cu aerosoli, in paralel cu intarirea sistemului imunitar (se poate administra in acest sens siropul natural Balda) pentru a putea lupta mai bine impotriva agentilor patogeni externi ce pun in pericol integritatea aparatului respirator.

Reduce starile inflamatorii la nivelul cailor respiratorii; binevenit in cazul afectiunilor recidivante, rezistente la antibiotic. Fluidifica secretiile traheo-bronsice, favorizand eliminarea acestora prin tuse.
Elibereaza caile respiratorii superioare si mareste volumul de aer inspirat. Distruge microorganismele aflate pe mucoasele sau tesuturile aparatului respirator. Impiedica mecanismul formarii histaminei, substanta responsabila de declansarea acceselor astmatice (alergice).
Reface echilibrul termic si balanta vitaminica deteriorate in bolile pectorale. Impiedica replicarea virusului SRAS, acuzat de aparitia si evolutia epidemica a pneumoniei atipice. Readuce farmecul respiratiilor ample, neafectate de crizele de tuse si de expectoratiile muco-purulente greu controlabile si urat mirositoare (spute).

Indicatii: Bronsite alergice sau cronice, tuse convulsiva, tuse iritativa, uscata sau nespecifica, tuse astmatiforma, bronchopneumonie, infectii la nivelul sistemului pulmonar.Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate.


Mod de prezentare: 30capsule

 

 

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Bio Vitality
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEficaf x 30 cps

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate