Enterolactis Baby

34,29 RON
în stoc
SKU
Entero-Bby

SanaFarm.ro va recomanda produsul Enterolactis Baby Picaturi.

Enterolactis Baby Picaturi

SanaFarm.ro va recomanda produsul Enterolactis Baby Picaturi.

 

Enterolactis Baby Picaturi este constituit din fermenti lactici vii de origine umana,anume selectati si caracterizati de o puternica vitalitate si aderenta ,capabili sa reechilibreze rapid compozitia florei intestinale.

Acesta contine Lactobacillus casei DG,un lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris si protejat de brevetul nr.I-1572CNCM,rezultat al cercetarii Sofar.

Particularitatea tulpinei L.casei DG caracterizeaza Enterolactis ca fiind un probiotic autentic ,adica un microorganism viu,vital si stabil ,capabil sa restabileasca efectiv si in siguranta nivelul fiziologic al florei enterice alterate din cele mai diverse cauze.

Principalele caracteristici ale Lactobacillus casei DG:

  • este de origine umana(specific speciei)si,deci ,lipsit de toxicitate;
  • este stabil la pH-ul gastric si la sarurile biliare:conditie fundamentala pentru a ajunge in intestin in conditii de vitalitatein urma administrarii pe cale orala;
  • prezinta o capacitate speciala de a adera la celulele mucoasei intestinale ,premisa indispensabila pentru o buna colonizare;
  • prezinta o mare capacitate de crestere;
  • este rezistent la liofilizare,garantand un produs final cu un continut ridicat de microorganisme vii;
  • este stabil in timp,astfel incat nu necesita modalitati speciale de pastrare;

Lactobacillus casei DG ,continut in Enterolactis Baby,este deci capabil sa restabileasca efectiv echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protectie impotriva agentilor patogeni,impiedicand deci dezvoltarea bacteriilor cu potential nociv.

Acest rezultat este obtinut si gratie continutului ridicat de celule vii de Lactobacillus casei DG in fiecare doza:NU MAI PUTIN DE 1 MILIARD IN 9 PICATURI.

Produsul,fiind complet lipsit de gluten ,poate fi utilizat fara probleme si de catre persoanele care sufera de celiachie.

Recomandari Enterolactis Baby Picaturi :

  • ca Ferment Probiotic perfect pentru a coloniza in mod adecvat lumenul intestinal,poate avea o gama larga de aplicatii terapeutice in caz de functionare intestinala alterata.
  •  un pretios adjuvant in reechilibrarea florei microbiene intestinale alterate in caz de dismicrobisme intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezinta, in general, cu diaree si balonare abdominala.

Mod de administrare : 

Cate 9 picaturi o data sau de 2 ori pe zi.

Cura se continua pe parcursul a 15-30 de zile,in functie de necesitati ;in dozele indicate mai sus,produsul se poate administra ciclic.
Picaturile se pot aplica fie direct pe limba,fie amestecate cu un lichid rece sau abia caldut.In caz de administrare concomitenta cu antibiotice,Enterolactis se administreaza la peste 3 ore de la antibiotic.

Mod de prezentare: 10 ml 

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Sofar Farmaceutici
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEnterolactis Baby Picaturi

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate