GlucoNature Plus 60

66,49 RON
în stoc
SKU
GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang

SanaFarm.ro va recomanda produsul GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang

GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang

SanaFarm.ro va recomanda produsul GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang


GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang este un supliment alimentar 100% natural, conceput special pentru a sustine sanatatea persoanelor cu diabet de tip 1.

Este recomandat in special persoanelor cu diabet de tip 1, dar in unele cazuri ajuta si la imbunatatirea sanatatii persoanelor cu diabet de 2.

Se recomanda administrarea produsului GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang pentru a contribui la refacerea imunitatii organismului, a stimula secretia de insulina si a sustine functionarea optima a pancreasului. Ajuta, de asemenea, la refacerea metabolismului rinichilor.

Contribuie, totodata, la activarea meridianului splina - pancreas si ajuta la reglarea glicemiei inca din primele saptamani de administrare. Actioneaza eficient la persoanele cu diabet de tip 1 si chiar si la copii.

Activeaza meridianul splina – pancreas.
Stimuleaza functionarea optima a pancreasului.
Ajuta la refacerea metabolismului rinichilor. 

Compoziție GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang:

  • Ginseng princiar, Barba sarpelui, Cardamon, Ciuperca Poria, radacina de Kudzu, castravete amar, seminte de dovleac de iarna, Polyrhachus vicina roger.

Mod de utilizare GlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang:

  • Se administreaza 2-6 capsule pe zi, pentru o perioada de cel putin 4 luni, concomitent cu tratamentul recomandat de medic

Mod de prezentare: 60 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Heshoutang
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGlucoNature Plus 60 capsule Heshoutang

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate