Gold Krill 30 capsule

87,51 RON
în stoc
SKU
Goldkrill
SanaFarm.ro va recomanda produsul Gold Krill 30 capsule Olimp Labs.

Gold Krill 30 cps Olimp Labs

SanaFarm.ro va recomanda produsul Gold Krill 30 capsule Olimp Labs.

 

Gold Krill 30 capsule Olimp Labs este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate.

Ulei de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni fosfolipide, fosfolipide si astaxantina. 
Produsul se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.

Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:

  • contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
  • contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
  • contribuie la mentinerea vederii in parametrii normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).

Acestea se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.

Capsulele gelatinoase cu invelis tare prezinta un sistem patentat de inchidere ce previne oxidarea substantelor active, asigurand conservarea caracteristicilor valoroase si garantand cea mai buna calitate a produsului, precum si prevenirea mirosului neplacut. 
O astfel de solutie este un progres semnificativ in tehnologia folosita pentru protectia substantelor active incluse in capsule.

In capsulele moi traditionale, folosite in prezent prin canalele de distributie, componentele se pot elibera la suprafata unde se oxideaza, generand un miros caracteristic, neplacut. Tehnologia Caps Flow elimina acest fenomen negativ in proportie de aproape 100%.

Compozitie Gold Krill 30 capsule Olimp Labs :

Ulei de Krill Antartic (Euphausia superba) .... 500 mg
din care: Fosfolipide -215 mg, Acizi grasi Omega 3 -120 mg, Acid Eicosapentaenoic (EPA) .-70 mg, Acid Docosahexaenoic (DHA) - 32,5 mg, Alti Acizi Omega 3 - 17,5 mg, Astaxantina (antioxidant) -50 µg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Mod de prezentare : 30 capsule

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Olimp Labs
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGold Krill 30 capsule Olimp Labs

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate