Hidropulsor dentar SoWash

175,00 RON
în stoc
SKU
563284
SanaFarm.ro va recomanda produsul Hidropulsor dentar SoWash

Hidropulsor dentar SoWash

SanaFarm.ro va recomanda produsul Hidropulsor dentar SoWash

 

Descriere Hidropulsor dentar SoWash:

Hidropulsorul dentar SoWash este un aparat electric si are rolul de a asigura o irigaţie buco-dentară sub presiune. Este ideal pentru tinerii care urmeaza un tratament ortodontic cu aparate fixe, dar si pentru adultii cu lucrari protetice si afectiuni paradontale.


Beneficii:

Hidropulsorul dentar SoWash indeparteaza detritusurile alimentare, bacteriile, placa dentara neorganizata, atat de pe mucoasa gingivala cat si din zonele greu accesibile periajului, mai ales la purtatorii de RPF si aparate ortodontice fixe.


Mod de utilizare:

Sistemul se ataseaza direct la robinetul de apa, iar jetul puternic permite o curatare interdentara eficienta, un periaj in profunzime a cavitatii bucale si masaj placut a gingiilor. Acest produs se adapteaza tuturor tipurilor de robinete.


Mod de prezentare: Hidropulsor dentar SoWash 1 bucata.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer President
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHidropulsor dentar SoWash

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate