InoCell (Inozitol+IP6)

Preț special 51,50 RON Preț standard 58,00 RON
în stoc
SKU
SKU-6997
SanaFarm.ro va recomanda produsul InoCell (Inozitol+IP6).

Inocell (Inozitol+IP6)

 

Descriere:

A 7-a conferinta internationala pentru lupta contra cancerului care a avut loc in Corfu, Grecia, in perioada 24-30 iunie 2004 a atras atentia lumii medicale asupra acestui preparat.
InoCell (inositol, IP6) este rezultatul unei activitati stiintifice si de cercetare de peste douazeci de ani a echipei condusa de A. K. Shamsuddin, doctor in medicina, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.
 

Actiune:

Contine InoCell - substanta protejata de brevet.
Inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.
Are un spectru larg de actiune antitumorala: intestin, ficat, sange, plamani, mamar, prostata, col uterin, piele etc.
Completeaza terapia antitumorala.
Util atat in timpul tratamentului oncologic (chimioterapie sau radioterapie), cat si intre fazele tratamentului oncologic (Inozitolul ajuta ficatul sa depaseasca suprasolicitarea provocata de chimioterapie).
Reduce toxicitatea chimioterapiei.
Adjuvant si regenerant al activitatii ficatului.
Activeaza celulele NK (care au functia de a recunoaste si de a dezintegra celulele tumorale si pe cele infectate cu virusi) si alte mecanisme de aparare ale organismului.
Adjuvant in marirea imunitatii.
Actiunea sa este sustinuta de zeci de lucrari stiintifice.

INOCELL (Inozitol + IP6)
Sănătate pentru fiecare celulă

InoCell reprezinta un amestec brevetat de Inozitol si IP6 (Inozitol hexafosfat) care, prin efectele sale pozitive, se completeaza reciproc. Aceste substante active se gasesc in cantitati mari mai ales in invelisul semintelor plantelor leguminoase, ale cerealelor si in alune si sunt importante datorita activitatii lor antioxidante, de detoxifiere si de intarire a functiilor imunitare. De asemenea, sunt importante pentru pastrarea activitatii corecte a sistemului nervos central si ca adjuvant in regenerarea ficatului.
Dupa o munca de cercetare pe durata a mai mult de doua decenii, dr. Shamsuddin a ajuns la crearea substantei brevetate InoCell (Inozitol+IP6), care contine un raport ideal al tuturor componentelor continute in acest preparat, in asa fel incat actiunea ei finala sa fie optima.
 

Dr. Shamsuddin a recurs la combinarea Inozitolului cu IP6 (intr-o proportie bine stabilita), deoarece:
1) Inozitolul creste semnificativ actiunea imunostimulatoare si protectoare impotriva agentilor carcinogeni exercitata de IP6.
2) Prin aceasta combinare poate rezulta IP3 (Inozitol trifosfat), care este regulatorul-cheie al cresterii si reproducerii celulare.
3) Inozitolul ajuta la o absorbtie sporita a IP6 in intestin. Prin aceasta combinare este contracarata actiunea fitazei (enzima ce se gaseste in intestin) ce poate descompune IP6, daca este luat separat, astfel nepermitandu-i sa-si exercite actiunea binefacatoare asupra organismului.

 

Mod de administrare:

Adulti: cate 1-2 tablete de 1-2 ori pe zi, in functie de starea de sanatate si de recomandarea medicului. Copiii peste 6 ani: maximum 2 tablete pe zi. Tabletele se  administreaza intotdeauna pe stomacul gol, cu cel putin 30 de minute inainte de masa.

 

Mod de prezentare: 60 comprimate

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Biopol GN SRO-Praga
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInoCell (Inozitol+IP6)

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate