Insuveg Forte 90 capsule

299,00 RON
în stoc
SKU
Insuveg Forte 90 capsule Medicinas

SanaFarm.ro va recomanda Insuveg Forte 90 capsule Medicinas.

Insuveg Forte 90 capsule Medicinas

SanaFarm.ro va recomanda Insuveg Forte 90 capsule Medicinas.


Supliment alimentar adjuvant in reglarea glicemiei

Insuveg Forte 90 capsule este un remediu naturist obținut printr-un mix de ingrediente, precum:

-        castravete amar (Momordica charantia) este o sursă excelentă de antioxidanți, motiv pentru care ajută la reducerea glucozei din sânge grație puterii de a inhiba gluconeogeneza. Ajută, de asemenea, la protejarea și la stimularea formării celulelor beta din pancreas.

-      extract din fructe de afin (Vaccinium myrtillus), care are un conținut de vitamine A, B1, B2 și C, precum și calciu, magneziu și potasiu, având puterea de a îmbunătăți vascularizarea pancreasului și de a preveni retinopatia dibatului, dar și de a proteja pereții vasculari și de a împiedica apariția varicelor și a reumatismului.

-      floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) - conține flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, ulei volatil și alcaloizi, astfel că are proprietăți sedative. Este recomandat persoanelor diabetice, deoarece tratează anxietatea, stările de stres, insomniile și iritabilitatea.

-        turmeric - Curcuma - este o sursă excelentă de antioxidanți, dar și de curcumin, o substanță ce ajută la tratarea inflamațiilor, dar și reglează și nivelul de glucoză din sânge și sporește secreția de insulină a pancreastului. Este indicat, în special, pacienților cu diabet de tip 2, întrucât reduce nivelul de colesterol ”rău” LDL, precum și riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.

-        extract din frunze de afin (Vaccinium myrtillus) are un conținut bogat de antioxidanți, acid elagic, vitamine de tip A, B, C, E, precum și acizi organici, fapt pentru care reglează glucoza din sânge, protejează și regenerează vasele capilare sanguine din piele și din retină și reduce riscul de sângerare. Mai mult de atât, acestea sunt responsabile de reglarea nivelului de zahăr din sânge, precum și la îmbunătățirea secreției de insulină.

-        pulbere din frunze de Gymnema sylvestre - este un ingredient regăsit în Insuveg Forte, ce are rolul de a reface celulele pancreatice secretoare de insulină, de a spori secreția de insulină și de a îmbunătăți capacitatea celulelor de a utiliza glucoza. Grație conținutului de acid gymnemic și gumarin, acesta reduce pofta de dulce și combate dependența de dulciuri.

-       beta-caroten - este bogat în vitamina A, astfel că ajută la combaterea problemelor oculare, cu care se pot confrunta pacienții atunci când diabetul avansează.

-      extract din fructe de piper negru - este o sursă de potasiu, mangan, vitamina K și vitamina C, fapt pentru care previne inflamarea țesuturilor și a bolilor asociate diabetului,

-        picolinat de crom este responsabil de reglarea cantității de zahăr pe care o absoarbe organismul, dar are și puterea de a echilibra glucoza din sânge.

Mod de administrare Insuveg Forte 90 capsule Medicinas :

 O capsula, de 3 ori pe zi, inainte de masa, cu un pahar mare de apa.

Mod de prezentare : 90 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Medicinas
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInsuveg Forte 90 capsule Medicinas

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate