Interferonat 120

105,00 RON
în stoc
SKU
669

SanaFarm.ro va recomanda produsul Oferta Interferonat 120 comprimate Dacia Plant.

Interferonat 120 comprimate Dacia Plant

SanaFarm.ro va recomanda produsul Interferonat 120 comprimate Dacia Plant.

 

Interferonul este o proteina sintetizata in organism, in mai multe tesuturi si sub mai multe tipuri, dotata cu proprietati antivirale, antiproliferative si imunomodulatoare.

Interferonat 120 comprimate Dacia Plant genereaza un puternic efect antioxidant prin neutralizarea radicalilor liberi, asigurand organismului o protectie eficienta.

Interferonat 120 comprimate Dacia Plant reprezinta un amestec de plante cu efect regenerator, imunostimulent si protector hepatic, care stimuleaza secretia endogena de interferon, fiind recomandat in principal ca adjuvant in afectiuni hepatice si in unele deficiente imunitare.

Compozitie Interferonat 120 comprimate Dacia Plant:

Armurariu (Silybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80% silimarina (200mg), Astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 (150mg), Schizandra (Schisandra sphenanthera) - extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine (150mg), Agaricus (Agaricus blazei Murrill) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100mg), Ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100mg), Noni (Morinda citrifolia) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide (75mg), Aloe (Aloe vera) - extract hidroalcoolic 20:1 (50mg), ulei esential de Fenicul (Foeniculi aetheroleum) -0,01%.

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, aerosil, stearat de magneziu.

Armurariul este o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Studii de specialitate realizate asupra acestei plante au identificat in compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina (alcatuit din silibina, silidianina si silicristina), care reprezinta componenta biologic activa, raspunzatoare de aparitia efectului farmacodinamic. Armurariul este considerat a fi planta cu actiunea cea mai intensa si mai complexa la nivel hepatic, fiind regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector si antihepatotoxic (are capacitatea de a contracara efectele nefaste ale supradozarii unor medicamente sau ale intoxicatiilor cu substante chimice sau cu ciuperci). Alte proprietati: hipocolesterolemiant, antitumoral, antiproliferativ, neurotrofic, neuroprotector, antioxidant, sustine activitatea hepatica si renala si protejeaza cele doua organe impotriva efectelor adverse ale chimioterapiei.

Astragalus este o planta utilizata de mii de ani in medicina traditionala chineza pentru stimularea sistemului imunitar. In compozitia sa au fost identificate: izoflavone, astramembraninele I, II si astragalanii I, II si III, substante bioactive cu actiune imunostimulenta, antivirala, antiinflamatoare, antifibrozanta si anticirotica. Studiile clinice au aratat ca, Astragalus determina: stimularea secretiei de interferon, cresterea numarului de limfocite T, macrofage, imunoglobuline A, G si M, interleukina-6, celule NK (natural killer) si TNF (factor de necroza tumorala) fiind recomandat ca adjuvant in hepatite virale B si C, precum si in alte afectiuni in care raspunsul imunitar este mult diminuat, cum ar fi infectiile cu papiloma virus, herpes simplex si herpes Zoster, meningite virale si viroze respiratorii.

Schizandra este o planta care se utilizeaza in medicina traditionala chineza pentru tratarea hepatitelor. Schizandra contine derivati lignanici (schizandrinele A, B si C, schisandroli, gomisinele A, B, G si K si pregomisine) cu actiune hepatoprotectoare, antihepatotoxica, antivirala si antioxidanta. Planta regleaza nivelul de transaminaze, reduce necroza hepatica, fiind recomandata ca adjuvant in: hepatite virale, steatoza hepatica, ciroza si tumori hepatice. Alte proprietati: antiulceros, antiagregant-plachetar, antiinflamator si antitumoral.

Agaricus blazei Murrill este o ciuperca originara din Brazilia, dar cultivata pe scara larga in Japonia, unde a primit denumirea ''Himematsutake'', cercetatorii japonezi descoperind proprietatile puternic imunostimulente si antitumorale ale acesteia. In compozitia sa au fost identificate: polizaharide (α-1,4-D-glucan, α-1,6-D-glucan, β-1,3-D-glucan), steroizi (ergosterol, blazeina), glucomanan, proteoglucani, riboglucani,aminoacizi si vitamine, substante bioactive cu actiune puternic imunostimulenta (stimuleaza secretia de interferon, TNF-α, interleukina IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare si macrofage), antitumorala (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), antimutagena, antivirala. Agaricus scade colesterolul si trigliceridele si normalizeaza functia hepatica la persoanele cu hepatita B. Alte proprietati: hipoglicemiant, hipotensiv, antioxidant, reduce stresul oxidativ si inhiba peroxidarea lipidelor.

Ganoderma (Ganoderma lucidum)
In medicina traditionala chineza Ganoderma este considerata un ''elixir al nemuririi'', având capacitatea de a creste longevitatea si de a vindeca numeroase boli. In China este utilizata de peste 4000 de ani, fiind folosita in tratamentul tumorilor, tulburarilor hepatice, hipertensiunii arteriale si a altor maladii. Ganoderma lucidum contine: lanostanoizi triterpenici, germaniu organic si polizaharide, substante bioactive cu actiune imunomodulatoare, antivirala (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotectoare, antitumorala (induce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza) si radioprotectoare. Alte proprietati: stimulent al circulatiei periferice si cerebrale, anti-androgenic (prin inhibarea 5-α-reductazei si blocarea receptorilor androgeni), analgezic, hipolipemiant, antioxidant, usor hipotensiv, slab hipoglicemiant, antitrombotic; imbunatateste oxigenarea tesuturilor, mareste longevitatea.

Noni (Morinda citrifolia)
Fructele acestui arbore originar din sud-estul Asiei contin: polizaharide, antrachinone (morindona, morindaparvina A, etc), iridoide (morindacina), alcaloizi, terpenoide si acizi triterpenici (acidul ursolic), substante bioactive care stimuleaza eliberarea de interferon, TNF (factor de necroza tumorala), interleukine IL-1β, IL-10, IL-12, actionând astfel ca imunostimulent. Alte proprietati: analgezic, antiinflamator, antiangiogenic, antitumoral, antibacterian, antioxidant, hipotensiv.

Aloe vera este cunoscuta si folosita ca planta de leac de peste 4000 de ani. Conform ultimelor cercetari medicale in domeniu, exista aproximativ 400 de specii de aloe, Aloe vera fiind specia cu cea mai mare eficienta terapeutica si care contine: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), aloerezine A si B, polizaharide, aloe-emodina, aloe-lectina, polipeptide, saponine, glicoproteine, antrachinone, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), 20 de aminoacizi (dintre care 7 esentiali) si enzime, substante bioactive cu actiune: imunostimulenta, antivirala (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotectoare si regeneranta celulara. Alte proprietati: detoxifiant, antiinflamator, laxativ, antioxidant, antibacterian, antifungic, antiviral, hipocolesterolemiant, hipoglicemiant (in diabetul zaharat de tip II), remineralizant, radioprotector, cicatrizant, antireumatic, vitaminizant.

Ulei esential de fenicul (Foeniculi aetheroleum)
Uleiul esential de fenicul (alcatuit din: anetol, aldehida anisica, limonen, terpinolen, sabinen si α-tuien), prezinta actiune coleretica, colagoga si antispastica.

Actiuni Interferonat 120 comprimate Dacia Plant:

  • Stimuleaza secretia de: interferon, TNF-α, interleukine IL -1β, IL-8, IL -10, IL -12, limfocite B, celule NK (natural killer), celule T supresoare, macrofage; normalizeaza functia hepatica la persoanele cu hepatita B; regleaza nivelul de transaminaze; reduce tendinta de fibrozare a ficatului; imunostimulent, antiviral, hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, antihepatotoxic.
  • Antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), antimutagen, antioxidant, hipocolesterolemiant, hipolipemiant, antiinflamator, antibacterian, hipoglicemiant slab, usor hipotensiv.

Indicatii Interferonat 120 comprimate Dacia Plant:

Se utilizeaza ca adjuvant in: hepatite cu virus B, C si D, steatoza hepatica, hepatite toxice, ciroza si tumori hepatice, insuficienta hepatica, viroze, deficiente imunitare.

Contraindicatii:

Boli autoimune, sarcina, alaptare, copii sub 14 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Observatii:

Se recomanda ca, pe perioada utilizarii produsului INTERFERONAT sa se realizeze o cura cu polen crud (administrat cate o lingurita de 2 ori pe zi, inaintea mesei), pentru potentarea efectului farmacodinamic.

Mod de administrare Interferonat 120 comprimate Dacia Plant:

Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1 cpr. de 4 ori pe zi, inaintea mesei.
Se recomanda utilizarea in cure succesive de 3 luni, cu o luna pauza intre ele. Pe perioada pauzei se poate administra SPIRULINA comprimate (cate 1 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea mesei).
Pe perioade scurte (trei saptamani) se poate face o cura intensiva cu cate 2cpr. de 4 ori pe zi. Dupa aceasta perioada se continua cu cate 1cpr. administrat de 4 ori pe zi, inaintea mesei.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida).

In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Mod de prezentare: 120 comprimate.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Dacia Plant
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInterferonat 120 comprimate Dacia Plant

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate