Lacrisifi Clar Solutie

35,47 RON
în stoc
SKU
Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

SanaFarm.ro va recomanda Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml.

Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

SanaFarm.ro va recomanda Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml.


Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml este o solutie sterila, calmanta si emolienta, cu pH fiziologic, pe baza de hipromeloza 0,5%.

Datorita sistemului de inchidere OSD, capabil sa pastreze caracteristicile microbiologice, chimice si fizice ale solutiei – Lacrisifi Clar nu contine conservanti. Absenta conservantilor permite utilizarea solutiei de catre purtatorii de lentile de contact fara a fi necesara scoaterea acestora.

Hipromeloza este un polimer vascos cu proprietati hidratante si mucomimetice care stabilizeaza filmul lacrimal pe suprafata oculara, creand un strat protector, transparent si vascoelastic. Datorita proprietatilor sale hipromeloza protejeaza si lubrifiaza suprafata ocular reducand senzatia de disconfort si calmand ochii iritati, restabilind filmul lacrimal natural, cu o ameliorare de durata.

Lacrisifi Clar reduce simptomele de ochi uscat precum arsura, mancarimea si senzatia de corp strain. Lacrisifi Clar actioneaza prin hidratare si lubrifiere, ameliorand simptomele de ochi uscat, inclusive cele cauzate de utilizarea videoterminalelor, clipirea rara, anumite tratamente medicamentoase, poluarea atmosferica, aerul conditionat, climatizare, vant si soare. Aceasta mai reduce stresul ocular cauzat de utilizarea lentilelor de contact.

Poate fi utilizat in cazul formelor severe de ochi uscat sau in cazul necesitatii unei hidratari imediate si a unei ameliorari de durata.

Compozitie :

Hipromeloza (HPMC), fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu dibazic dodecahidrat, clorura de sodiu, apa pentru solutii injectabile.

Instructiuni de utilizare Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml :

  • Instilati 1 – 2 picaturi in fiecare ochi exercitand o presiune usoara asupra flaconului;
  • Pe masura deschiderii flaconului poate fi necesar sa exercitati o presiune mai mare pentru a administra solutia. Acest fapt se datoreaza proprietatilor sistemului de inchidere care actioneaza pentru a pastra sterilitatea si proprietatile chimice si fizice ale solutiei fara conservanti;
  • Dupa utilizare inchideti flaconul; continutul trebuie utilizat in termen de 3 luni de la prima deschidere;
  • Produsul este adecvat utilizarii frecvente, chiar si de mai multe ori pe zi (de 3, 4 sau chiar mai multe ori daca este necesar) sau conform indicatiilor medicului.

Mod de prezentare : 10 ml


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer SIFI
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLacrisifi Clar Solutie oftalmica 10 ml

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate