Life OsteoVeg Thermo

30,90 RON
în stoc
SKU
Life OsteoVeg Thermo crema 75ml

SanaFarm.ro va recomanda Life OsteoVeg Thermo crema 75ml.

Life OsteoVeg Thermo crema 75ml

SanaFarm.ro va recomanda Life OsteoVeg Thermo crema 75ml.


Life OsteoVeg Thermo crema 75ml este o crema destinata unei grupe de afectiuni extrem de importanta, ce afecteaza tot mai muti oameni: cele reumatice. Ce aduce nou aceasta crema? Aduce o combinatie unica de ingrediente vegetale care alina durerile articulare, ajuta la refacerea circulatiei și la normalizarea proceselor trofice din tesuturile elastice. Tamâia, prezenta atât sub forma de extract, cât și sub forma de ulei esential integral, are un puternic efect antiinflamator articular, la fel ca și extractul de Symphytum. Apoi, extractul de salcie și cel de harpagophytum calmeaza rapid durerea, diminueaza rigiditatea la nivelul articulatiilor. Nu in ultimul rând, in acest produs este prezent extractul de ardei iute, cu un puternic efect de incalzire și stimulare a circulatiei, care este un ajutor imens in ameliorarea rapida a reumatismului, mai ales pe perioada sezonului rece.

Actiuni : 

antiinflamator articular; antiinflamator general; calmant al durerilor articulare; moduleaza reactia sistemului imunitar (amelioreaza procesele auto-imune din organism)

Indicatii :

  • artrita reumatoida, poliartrita reumatoida;
  • osteoartrita cu diverse localizari;
  • spondilita;
  • spondiloza;
  • boli articulare de uzura, in general;
  • convalescenta dupa fracturi (inclusiv ale bazinului), entorse, luxatii (refacere rapida);
  • sciatica (lombosciatica)
  • dureri articulare care se agraveaza la frig.

Compozitie Life OsteoVeg Thermo crema 75ml : 

Petrolatum, Aqua, Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Stearic Acid, Cholesterol, Alcohol, Symphytum Officinale Rhizome/root Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Salix Alba Leaf Extract, Harpagophytum Procumbens Root Powder, Salix Alba Bark Powder, Boswellia Serrata Extract, Capsicum Annuum Powder Extract, Potassium Sorbate, Boswellia Serrata Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, D-limonene, Linalool.

Mod de administrare : 

Se intinde in strat subtire (mai ales la inceput, urmând ca apoi sa creștem cantitatea) crema pe zona afectata, masându-se foarte ușor, vreme 10-30 de secunde, așa incât crema sa patrunda in piele. De regula, o singura aplicatie la 48 de ore este suficienta.

Mod de prezentare : 75ml

 


Life OsteoVeg Thermo crema 75ml este o cremă destinată unei grupe de afecțiuni extrem de importantă, ce afectează tot mai muți oameni: cele reumatice. Ce aduce nou această cremă? Aduce o combinație unică de ingrediente vegetale care alină durerile articulare, ajută la refacerea circulației și la normalizarea proceselor trofice din țesuturile elastice. Tămâia, prezentă atât sub formă de extract, cât și sub formă de ulei esențial integral, are un puternic efect antiinflamator articular, la fel ca și extractul de Symphytum. Apoi, extractul de salcie și cel de harpagophytum calmează rapid durerea, diminuează rigiditatea la nivelul articulațiilor. Nu in ultimul rând, in acest produs este prezent extractul de ardei iute, cu un puternic efect de incălzire și stimulare a circulației, care este un ajutor imens in ameliorarea rapidă a reumatismului, mai ales pe perioada sezonului rece.

Acțiuni: antiinflamator articular; antiinflamator general; calmant al durerilor articulare; modulează reacția sistemului imunitar (ameliorează procesele auto-imune din organism)

Indicații: artrită reumatoidă, poliartrită reumatoidă; osteoartrită cu diverse localizări; spondilită; spondiloză; boli articulare de uzură, in general; convalescență după fracturi (inclusiv ale bazinului), entorse, luxații (refacere rapidă); sciatică (lombosciatică)

dureri articulare care se agravează la frig.

Compozitie: Petrolatum, Aqua, Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Stearic Acid, Cholesterol, Alcohol, Symphytum Officinale Rhizome/root Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Salix Alba Leaf Extract, Harpagophytum Procumbens Root Powder, Salix Alba Bark Powder, Boswellia Serrata Extract, Capsicum Annuum Powder Extract, Potassium Sorbate, Boswellia Serrata Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, D-limonene, Linalool.

Mod de administrare: Se intinde in strat subțire (mai ales la inceput, urmând ca apoi să creștem cantitatea) crema pe zona afectată, masându-se foarte ușor, vreme 10-30 de secunde, așa incât crema să pătrundă in piele. De regulă, o singură aplicație la 48 de ore este suficientă.

Cantitate: 75ml

 

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer DVR Pharm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLife OsteoVeg Thermo crema 75ml

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate