Life Vermodren 60 capsule

45,59 RON
în stoc
SKU
Life Vermodren 60 capsule

SanaFarm.ro va recomanda Life Vermodren 60 capsule,

Life Vermodren 60 capsule

SanaFarm.ro va recomanda Life Vermodren 60 capsule.


Life Vermodren 60 capsule contribuie la normalizarea tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii colonului.

Vermodren este un produs destinat eliminarii, dar si blocarii multiplicarii celor doua categorii de paraziti intestinali: viermii (numiti si helminti) si protozoarele (Giardia lamblia este cel mai cunoscut).

Vermodren contine o formula revolutionara in domeniul eliminarii viermilor intestinali, care se distinge prin 5 elemente speciale:

Foloseste nu mai putin de 9 ingrediente active care paralizeaza miscarile si impiedica hranirea parazitilor digestivi, determinand distrugerea lor: tamaia, sovarful, portocalul amar, lavanda, usturoiul, salvia, craitele, cimbrisorul si cuisoarele.

Are in compozitie substante active (din maslin, anghinare) care amplifica peristaltismul tubului digestiv, ajutand la eliminarea prompta a parazitilor distrusi si a oualor acestora.

Cele mai importante ingrediente active sunt sub forma foarte concentrata, adica extract uscat (tamaie, maslin, craite) si uleiul volatil integral (sovarf, salvie, cuisoare).

Uleiurile volatile integrale sunt protejate printr-o tehnologie revolutionara (inglobare in pulvisul unor plante) de bariera hepatica, ajungand in intestine nedegradate si cu maximul de efect de distrugere asupra viermilor si protozoarelor.

Contine substante active (din tamaie, maslin, craite) care anihileaza substantele nocive excretate de paraziti in tubul digestiv.

Mod de administrare Life Vermodren 60 capsule :

Cura cu Vermodren dureaza intre 3 si 7 zile, durata minima fiind recomandata persoanelor care vor sa faca profilaxie (preventie), iar cea maxima atunci cand infestarea deja a fost diagnosticata.

In cura profilactica (de preventie) de 3 zile, se ia cate 1 capsula dimineata si seara.

În tratamentul de o saptamana se iau:

-        adulti:

cate 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, zilnic. Dupa cele 7 zile de tratament, se face o pauza obligatorie de 48 de ore, dupa care cura se reia pentru inca 7 zile, pentru a elimina si ultimele oua sau paraziti ulterior eclozati.

-        copii:

1-3 ani:  cate jumatate de cps, de 2 ori pe zi (jumatate dimineata, jumatate seara)

3-5 ani: cate jumatate de cps, de 2 ori pe zi (jumatate dimineata, jumatate seara)

5-12 ani: 1 cps, de 2 ori pe zi (1 cps dimineata, 1 cps seara)

Peste 12 ani: 1-2 cps- de 2 ori pe zi

La fel ca si la adulti, se face o pauza obligatorie de 48 de ore, dupa care cura se reia pentru inca 7 zile.

Cum administram capsulele copiilor?

-        intre 1-5 ani, astfel: continutul capsulei se amesteca intr-o lingurita de miere, sau dulceata, deoarece copiii mici se pot ineca cu capsulele.

-        peste 5 ani: se administreaza normal, deoarece nu sunt probleme cu inghititul capsulei

Cura cu Vermodren poate fi tinuta si in paralel cu administrarea medicatiei alopate, mai ales in cazul speciilor tropicale foarte rezistente la tratamente sau a celor care prezinta risc major pentru viata pacientului.

Compozitie/capsula Life Vermodren 60 capsule

Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 56mg; frunze de Maslin (Olea europaea) – extract hidroalcoolic uscat cu min.18% oleoeuropeina: 56mg; Lavanda (Lavandula angustifolia), flori, pulbere: 56mg; Usturoi (Allium sativum), bulb, pulbere: 56mg; Portocal amar (Citrus aurantium), fructe, coaja, pulbere: 48mg; Cimbrisor (Thymus serpyllum), parti aeriene, pulbere: 48mg; Craite (Tagetes erecta), flori, extract cu min. 5% luteina, uscat: 32mg; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos cu min. 2,5% derivati de acid cafeic, uscat: 20mg; Menta (Mentha piperita), ulei esential: 6,4mg; Lavanda (Lavandula angustifolia), ulei esential: 4,8mg; Șovarf (Origanum vulgare), ulei esential; 1,6mg; Salvia (Salvia officinalis), ulei esential: 1,6mg; Cuisoare (Eugenia caryophyllus), ulei esential: 1,6mg.

Mod de prezentare : 60 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer DVR Pharm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLife Vermodren 60 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate