Memovit 30 capsule

Preț special 18,53 RON Preț standard 19,50 RON
în stoc
SKU
Memovit 30 capsule Doppelherz Aktiv

SanaFarm.ro va recomanda Memovit 30 capsule Doppelherz Aktiv.

Memovit 30 capsule Doppelherz Aktiv

SanaFarm.ro va recomanda Memovit 30 capsule Doppelherz Aktiv.

Memorie, concentrare și atenție la superlativ!

Doppelherz aktiv Memovit + Lecitină + Omega-3 + Cupru + Zinc + Complex de Vitamine B

Beneficii :

Capacitatea de concentrare și memoria sunt procese care pot fi antrenate și îmbunătățite pe tot parcursul vieții. De aceea, este important să știm ce ne ajută în acest demers. Astfel, este utilă practicarea unor activități care solicită creierul în permanență, tot așa cum mușchii sunt antrenați în timpul activităților fizice. Este recomandat să încercăm să învățăm cel puțin un lucru nou în fiecare zi, să începem cu efectuarea sarcinilor dificile și să le lăsăm pe cele ușoare la final, să avem o viață ordonată.

Nu mai puțin importantă este însă nutriția. Astfel, este recomandat să consumăm alimente „sănătoase” pentru creier, în categoria cărora intră: cereale integrale, gălbenuș de ou, nuci, banane, legume, acizi grași polinesaturați proveniți din uleiurile de pește și de rapiță.

Solicitările deosebite, precum: perioadele de efort fizic și psihic intens, o alimentație neechilibrată, vârsta înaintată, pot conduce la un necesar crescut de nutrienți.

Compozitie:

-       Lecitină - 500 mg

-       Acizi grasi Omega-3 - 90 mg

-       DHA (Acid docosahexaenoic) - 36 mg

-       EPA (Acid eicosapentaenoic) - 54 mg

-       Vitamina E  - 10 mg

-       Vitamina B1 - 1,4 mg

-       Vitamina B2 - 1,6 mg

-       Vitamina B12 - 1 µg

-       Niacină - 13,5 mg NE

-       Acid folic - 200 µg

-       Zinc - 2,5 mg

-       Cupru - 0,5 mg

Ingrediente/ capsula Memovit 30 capsule Doppelherz Aktiv :

Lecitina din soia (Glycine max) 31 %, ulei de pește 19 %,  gelatină, mono- și digliceride ale acizilor grași (emulsifiant), ulei rafinat de soia, glicerol și sorbitol (agenți de umezire), DL-α-tocoferol acetat (Vitamina E), nicotinamida, oxizi și hidroxizi de fier (coloranți), oxid de zinc, clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6), sulfat cupric, mononitrat de tiamină (Vitamina B1), riboflavina (Vitamina B2), ciancobalamina (Vitamina B12), acid pteroilmonoglutamic (acid folic).

Lecitina este un amestec complex de fosfolipide diferite care intră în structura membranelor celulare, inclusiv a celor nervoase și cerebrale și le oferă proprietăți fizico-mecanice specifice.

Aportul de lecitină sta la baza constructiei membranelor celulare. De ce sunt atât de importante membranele celulare? Pentru că proprietățile lor fizice sunt esențiale pentru modul în care semnalul nervos circulă de-a lungul fibrelor nervoase și pentru comunicarea dintre neuroni la nivelul sinapselor.

Vitamine B

De asemenea, vitaminele hidrosolubile ale complexului B sunt esențiale pentru desfășurarea a numeroase procese din organism. Ele însă nu pot fi stocate pentru mult timp și, de aceea, un aport corect și constant este esențial.

Vitaminele complexului B (B1, B2, B6, B12, Niacina) 

Contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Vitamina B1 și Acidul folic contribuie la menținerea sănătății psihice. Află mai multe despre Acidul folic.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor și, alături de Niacină și Acid folic, la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

Omega-3

Aportul de acizi grași Omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic) este și el important pentru sănătatea și starea de bine a organismului. 

Creierul contine 10-12% lipide, dintre care, aproximativ 35% sunt reprezentate de acizii grasi polinesaturati (Omega-3, Omega-6). DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului, in conditiile unui consum zilnic de 250 mg.

Memovit 30 capsule Doppelherz Aktiv are o formulă complexă, cu nutrienți care sprijină organismul prin:

-       Funcționarea normală a creierului si a sistemului nervos

-       Sustinerea funcției cognitive normale

-       Menținerea sănătății psihice 

-       Reducerea oboselii și extenuării

-       Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

-       În timpul pregătirii examenelor

Mod de prezentare : 30 capsule

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Doppelherz
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMemovit 30 capsule Doppelherz Aktiv

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate