Miere de Manuka KFactor

138,80 RON
în stoc
SKU
Manuka01
SanaFarm.ro va recomanda produsul Miere de Manuka KFactor 16

Miere de Manuka KFactor 16 

SanaFarm.ro va recomanda produsul Miere de Manuka KFactor 16 

 

Mierea de Manuka KFactor 16 250 este produsa de firma Wedderspoon NZ, este 100% RAW (nepasteurizata / tratata termic) iar ambalajele nu contin substante BPA.

Mierea Wedderspoon este raw insemnand ca nu a fost procesata in nici un fel. Mierea atinge in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. In mierea RAW enzimele naturale, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu contin urme de antibiotice si reziduuri chimice.

Mierea de Manuka KFactor 16  este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar dupa tratament si afectiuni usoare si recente ( raceli, dureri de gat, etc). Se recomanda in special persoanelor sensibile ( copiii, persoanele in varsta), care pot dezvolta alergii/ sensibilitati la mierea Manuka UMF.

Proprietati antimicrobiene Mierea de Manuka KFactor 16 :

Cercetarile au dovedid ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: 
• Escherichia coli (E. coli) 
• Staphylococcus aureus (Staph infections) 
• Citrobacter freundii 
• Proteus mirabilis 
• Pseudomonas aeruginosa 
• Salmonella typhimurium 
• Streptococcus faecalis 
• Streptococcus pyogenes 
• Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac) 
• Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital 
• Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

Studiile recente indica faptul ca Mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate :

  • Raceli, dureri de gat , Simptome de gripa;
  • Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, Sindromul Colonului Iritabil, Gastro-esofagita de reflux, Arsuri. 
  • Probleme ale gingiilor.

Ce nivel KFactor alegem?
- Mierea Manuka KFactor < 10 este ca o miere de consum si nu este indicata pentru tratamente
- Mierea Manuka KFactor 16+ este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar dupa tratament si afectiuni usoare si recente ( raceli, dureri de gat, etc). Se recomanda in special persoanelor sensibile ( copiii, persoanele in varsta), care pot dezvolta alergii/ sensibilitati la mierea Manuka UMF.

- Mierea Manuka KFactor 22  este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice ( in special infectiile care nu au devenit acute sau cronice si nu au dezvoltat o rezistenta sporita la tratamente). Se recomanda in special persoanelor sensibile ( copiii, persoanele in varsta), care pot dezvolta alergii/ sensibilitati la mierea Manuka UMF.

In cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si au dezvoltat o rezistenta sporita la tratamente se recomanda mierea Manuka UMF 18/20+ Aceasta este mierea cu efectul antibacterian cel mai puternic, dar este si cel mai rar si mai scump tip de miere de Manuka.

Mod de administrare Mierea de Manuka KFactor 16  :
Adulti:
• Preventiv, pentru sustinerea sistemului imunitar – 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine)
• Tratament: 1 lingurita 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi
Copii:
• Preventiv, pentru sustinerea sistemului imunitar – 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide)
• Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi

Cercetarile indica faptul ce rezultatele cele mai bune sunt obtinute cand mierea poate fi folosita in mod natural/ nediluata. Insa nu toate persoanele pot tolera usor mierea , incat uneori este necesar sa fie diluata in lichide ( insa ,atentie, lichidele sa nu fie fierbinti, pentru a nu distruge calitatile terapeutice ale mierii) sau luata cu o bucatica de paine. Mai ales copii par sa prefere mierea in lichide sau pe paine.

Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat.

Durata tratamentului:
Durata de tratament al infectiilor variaza in functie de gradul de infectare. Se recomanda un tratament de minim 1 luna ( 2 borcane de Miere de Manuka de 500g), dupa care este bines a se reface analizele pentru a se vedea evolutia. Tratamentul trebuie continuat pana cand analizele confirma elimiarea factorului de infectare. Chiar daca va veti simti mult mai bine dupa cateva zile sau o saptamana, tratamentul nu trebuie intrerupt pana nu se verifica eradicarea factorului de infectie.

Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi ( 1 borcan de miere de 500g ajunge 6 saptamani) pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de reinfectare in viitor.

Atentie: Nu este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka. Diabet: Studiile clinice au indicat ca Mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor.

Mod de prezentare : 250 grame si 500 grame

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Wadderspoon NZ
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMiere de Manuka KFactor 16

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate