Comenzi telefonice L-V 8:00-20:00 | 0233 210 421 / 0728 873 713

Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate

SanaFarm.ro va recomanda produsul Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate

Disponibilitate: Stoc epuizat

16,00 lei
  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin curierat rapid 12 lei sau Posta Romana 10 lei, TVA inclus.
  • Livrare se face de luni pana vineri inclusiv pentru comenzile de sambata si duminica.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • * Transport gratuit valabil doar până la 1 Kg.

Vom trimite acest produs in maxim 24 ore. Citeste mai mult...

Puteti sa ne sunati pentru mai multe informatii despre acest produs.

Puteti returna acest produs in 14 zile si va vom trimte banii inapoi

Cumpara acest produs iar datele personale si confidentialitate iti este garantata!

Informatii produs

Detalii

Prospect Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate


Modafen Raceala si Gripa face parte din grupa medicamentelor decongestionante nazale de uz sistemic, simpatomimetice, combinaţii, utilizat în ameliorarea simptomelor neplăcute ale gripei şi răcelii, cum sunt congestia nazală şi sinuzală, durerea de cap, febră, dureri musculare şi articulare.

Conţine ibuprofen, care este eficace pentru ameliorarea durerii (medicament analgezic), inflamaţiei (medicament antiinflamator) şi scăderea temperaturii în caz de febră (medicament antipiretic).
Cealaltă substanţă activă, clorhidratul de pseudoefedrină, scade edemul de la nivelul mucoaselor tractului respirator superior (medicament decongestionant).

Ingrediente Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate: Substanţele active sunt ibuprofen 200 mg şi clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg.
Celelalte componente sunt:
Nucleu: lactoză monohidrat, amidon de porumb, celuloză microcristalină, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu (tip C), laurilsulfat de sodiu, povidonă K25, acid stearic, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
Film: hipromeloză 2910/3, talc, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000, simeticonă emulsie SE4.

Dozaj Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate: Adulţi şi adolescenţi: doza iniţială este de 2 comprimate filmate; ulterior, dacă este cazul, 1-2 comprimate filmate la fiecare 4-6 ore pe durata simptomatologiei–de obicei, 3-5 zile.
Nu trebuie depăşită o doza zilnică de 6 comprimate filmate.
Se recomandă administrarea comprimatelor filmate cu o cantitate mică de alimente sau cu lapte; comprimatele se înghit întregi, nemestecate.
La vârstnici nu este necesară o reducere specifică a dozei, cu excepţia cazurilor în care funcţia renală sau hepatică sunt afectate.
În cazul unor tulburări hepatice sau renale doza trebuie adaptată în mod individual.
Dacă simptomele se agravează sau persistă mai mult de 3 zile este necesară reevaluarea diagnosticului şi tratamentului.
Dacă dumneavoastră (sau altcineva) aţi luat accidental prea multe comprimate filmate de Modafen, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la cel mai apropiat spital. Luaţi acest prospect cu dumneavoastră şi cutia pentru ca medicul să ştie ce medicament şi câte comprimate filmate aţi luat.
Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Precautii Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate: Dacă utilizaţi Modafenul împreună cu alte medicamente, efectele lor se pot influenţa reciproc.
Ibuprofenul (similar altor AINS) nu trebuie administrat concomitent cu următoarele medicamente:
- acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) – creşte riscul de reacţii adverse gastro-intestinale;
- litiu (medicament utilizat în tratamentul depresiei) şi metotrexat (medicament utilizat în tratamentul cancerului sau poliartritei reumatoide) – există date clinice care arată că AINS pot creşte concentraţiile plasmatice ale acestor două medicamente;
- zidovudină (medicament utilizat la pacienţii cu HIV)- există date clinice care arată că administrarea concomitentă de ibuprofen şi zidovudină prelungeşte timpul de sângerare.
- glucocorticoizi: risc crescut de hemoragie sau perforaţie gastro-intestinală .
- anticoagulante (medicamente care reduc formarea cheagurilor de sânge): AINS pot creşte efectele anticoagulantelor ca warfarina.
- medicamente care favorizează eliminarea apei din organism (diuretice de ansă şi tiazide), ciclosporină (medicament utilizat pentru supresia sistemului imunitar), trimetoprim (medicament utilizat în tratarea infecţiilor), blocanţii ai receptorilor β-adrenergici şi antihipertensive, cum sunt inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei şi beta-blocante - pot inhiba activitatea acestor medicamente.

Sarcina şi alăptarea ;
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament în timpul sarcinii.
Nu luaţi Modafen dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje:
Datorită reacţiilor adverse pe care le poate determina (de exemplu: tulburări de vedere, ameţeli), medicamentul poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Contraindicatii Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate: Modafen conţine lactoză monohidrat. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.
Medicamente precum Modafen se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral. Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu depăşiţi doza şi durata recomandate pentru tratament.

Forma de ambalare Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate: Cutie cu un blister a cate 12 comprimate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Zentiva

Pareri

Spune parerea ta

Iti spui parerea despre: Modafen Raceala si Gripa 12 comprimate

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.