Mucosin cu Miere Sirop

14,90 RON
în stoc
SKU
SKU-526
SanaFarm.ro va recomanda produsul Mucosin cu Miere Sirop Zentiva

Mucosin cu Miere Sirop Zentiva

SanaFarm.ro va recomanda produsul Mucosin cu Miere Sirop Zentiva 


Mucosin cu Miere Sirop face parte din clasa farmacoterapeutica a medicamentelor pentru tratamentul tusei; mucolitice.

Ca fluidifiant în tratamentul simptomatic al bolilor acute sau cronice ale tractului respirator inferior asociate cu secreţii vâscoase: bronşite acute, în timpul acutizării bronşitelor cronice (inclusiv a bronhopneumopatiei cronice obstructive), traheobronşite, astm bronşic, bronhopneumonie, bronşiectazie, sinuzite, pre- şi post-operator în afecţiunile cu risc de complicaţii pulmonare.

Ingrediente Mucosin cu Miere Sirop : 5 ml sirop conţin 15 mg clorhidrat de ambroxol şi excipienţi: Sorbitol sol. 70%, glicerol 85%, hidroxietilceluloză, benzoat de sodiu, miere purificată, aromă de miere, zaharină sodică, Brown gold CH, apă purificată.

Dozaj Mucosin cu Miere Sirop : În absenţa altor recomandări, dozele uzuale zilnice la copii sunt de 1,2 - 1,6 mg clorhidrat de ambroxol/kg, iar la adulţi de 60 - 120 mg clorhidrat de ambroxol pe zi.
Copii între 2 - 5 ani: 2,5 ml sirop MUCOSIN CU MIERE sirop de 2 - 3 ori pe zi;
Copii peste 5 ani: 5 ml sirop MUCOSIN CU MIERE sirop de 2 - 3 ori pe zi;
Copii peste 12 ani şi adulţi: 10 ml MUCOSIN CU MIERE sirop de 3 ori pe zi în primele 2 – 3 zile, ulterior, doza poate fi redusă la 5 ml de 3 ori pe zi.

Dozarea MUCOSIN CU MIERE sirop se face cu o linguriţă dozatoare a 5 ml, marcată cu ¼ pentru 1,25 ml sirop şi cu ½ pentru 2,5 ml sirop.
Înainte de măsurare, flaconul se agită bine datorită sedimentului de miere depus pe fundul flaconului.
În timpul tratamentului cu ambroxol trebuie utilizată o cantitate suficientă de lichid pentru a facilita producerea şi dizolvarea mucusului din tractul respirator.
Durata tratamentului se stabileşte de către medic, în funcţie de severitatea şi evoluţia bolii.
Medicamentul este disponibil în flacoane cu capac prevăzut su sistem de siguranţă pentru copii ce previne deschiderea accidentală de către copii. Pentru a deschide, se apasă cu fermitate capacul şi se învârteşte spre dreapta. După utilizare se înşurubează capacul cu putere.

Precautii Mucosin cu Miere Sirop : Clorhidratul de ambroxol se va administra cu prudenţă la pacienţii cu tulburări ale mecanismului de eliminare a secreţiei bronşice (sindromul de cili imobili) sau la cei cu hipersecreţie de mucus, datorită riscului de congestie bronşică.
De asemenea, este necesară atenţie la pacienţii cu polinoză (febra de fân sau alergie la polen) care sunt, de obicei, alergici la miere.
Pacienţii cu rare probleme ereditare de intoleranţă la fructoză trebuie atenţionaţi asupra conţinutului MUCOSIN CU MIERE sirop în sorbitol.
5 ml sirop conţin 135 mg zahăr. De aceea, trebuie avută o grijă deosebită la pacienţii diabetici.

Sarcina şi alăptarea ;
Nu există date suficiente privind efectul teratogen sau embriotoxic al ambroxolului utilizat în cursul sarcinii.
Clorhidratul de ambroxol se excretă în laptele matern.
Ca urmare, nu se recomandă administrarea MUCOSIN CU MIERE sirop în timpul sarcinii şi alăptării, decât după o atentă evaluare a raportului beneficiu matern/risc potenţial pentru făt.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje:
MUCOSIN CU MIERE sirop nu are efect sau are efect neglijabil asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Contraindicatii Mucosin cu Miere Sirop : Hipersensibilitate la ambroxol sau la oricare dintre excipienţii produsului.
Insuficienţă renală severă.
Insuficienţă hepatică severă.

Mod de prezentare: Cutie cu un flacon din sticlă brună prevăzut cu capac cu filet, cu sistem de închidere securizat pentru copii, ce conţine 100 ml sirop şi o linguriţă dozatoare.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Zentiva
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMucosin cu Miere Sirop Zentiva

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate