Neural 20 comprimate

100,00 RON
în stoc
SKU
Neural 20 comprimate

SanaFarm.ro va recomanda produsul Neural 20 comprimate

Neural 20 comprimate

SanaFarm.ro va recomanda produsul Neural 20 comprimate

 

Durerea Neuropatica este o durere cauzata de o leziune sau o boala care afecteaza sistemul nervos somatosenzorial periferic. Este asociata cu procesele degenerative ale fibrelor nervoase, demielinizarii si inflamatiei.

Durerile de spate asociate cu radiculopatia lombara, lombosacrala sau cervicala, sciatica, nevralgia postherpetica si nevralgia trigeminala sunt, printre altele, dureri asociate cu neuropatiile periferice.

Compresia sau iritarea nervilor, deficientele vitaminei, diabetul zaharat si procesele chirurgicale sunt unele dintre cauzele leziunilor nervoase asociate cu durerile cornice.

Neural 20 comprimate este un supliment alimentar bazat pe UMP (Uridina 5-monofosfat), extract de mere cu polifenoli si chinone, Calciu-L-metilfolati, Vitamina B12 si Magneziu, care ajuta la nutritia si functionarea normala a sistemului nervos periferic in procesele deteriorarii functionale asociate cu durerea.

Vitamina B12 si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

Mod de utilizare Neural 20 comprimate:

1 - 2 comprimate pe zi.

Pot exista diferente de culoare, miros si aroma care nu afecteaza calitatea produsului.

Mod de prezentare: 20 comprimate.

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Opko Health Spain
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsNeural 20 comprimate

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate