OCUflash blue Solutie

24,40 RON
în stoc
SKU
OCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml

SanaFarm.ro va recomanda OCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml.

OCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml

SanaFarm.ro va recomanda OCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml.


OCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml este o solutie fara conservanti cu extract de Euphrasia officinalis. Este destinata instilarii oculare sau ca si colir oftalmic. Extractul de Euphrasia officinalis actioneaza ca antiinflamator, anti-flogistic si astringent. Aceste proprietati ale Euphrasia officinalis stau la baza utilizarii sale deja indelungate pentru relaxarea ochilor, pentru prevenirea si tratarea inflamatiilor noninfectioase ale pleoapelor si conjunctivei ochiului. OCUflash blue se utilizeaza ca solutie pentru indepartarea corpilor straini din ochi si pentru eliminarea senzatiilor de arsura, prurit si senzatia de corp strain in ochi.

Compozitie :

Clorura de sodiu 7mg in 1ml, extract de Euphrasia officinalis, edetat disodic dihidric, clorura de potasiu, clorura de magneziu hexahidratata, polisorbat 80, borax tetraborat de sodiu, apa pentru preparate injectabile.

Nu contine conservanti, de aceea este ideal pentru purtatorii de lentile de contact sau persoanele cu sensibilitate oculara.

OCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml se poate utiliza :

- pentru spalarea ochiului dupa tonometrie si gonioscopie, pentru spalarea ochiului pentru indepartarea corpilor straini, a prafului si apei clorinate,

- pentru indepartarea reziduurilor solutiilor de fluoresceina,

- pentru spalarea secretiilor mucoase si purulente,

- pentru spalarea ochilor dupa purtarea lentilelor de contact,

- ca solutie de prima intentie in eroziunile usoare ale conjunctivei si ochiului produse de substante acide si alcaline,

- ca solutie suportiva in inflamatiile conjunctivei, in general non-infectioase si infectiile cronice conjunctivale,

- pentru indepartarea preparatelor cosmetice de la nivelul ochilor (pleoape si gene).

Produsul OCUflash blue poate fi utilizat de catre adulti, tineri si copii. Datorita sigurantei produsului, poate fi utilizat la nou-nascuti, sugari, femei insarcinate si mame care alapteaza.

Mod de utilizare :

Pentru relaxarea ochilor iritati si in scopul tratamentului suportiv al inflamatiilor non-infectioase ale conjunctivei si pleoapelor, se instileaza in sacul conjunctival al ochiului (ochilor) 1-2 picaturi de 1-4 ori pe zi. Pentru indepartarea corpilor straini din ochi, aplicati solutia pana ce corpul strain este indepartat, eventual pana la calmarea disconfortului. OCUflash blue se poate utiliza pe perioada indelungata.

Mod de prezentare : 10 ml


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Unimed Pharma
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOCUflash blue Solutie oftalmica 10 ml

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate