Oferta Colobiotic Zenyth

56,59 RON
în stoc
SKU
Oferta Colobiotic Zenyth

SanaFarm.ro va recomanda Oferta Colobiotic Zenyth

Oferta Colobiotic Zenyth

SanaFarm.ro va recomanda Oferta Colobiotic Zenyth


Oferta Colobiotic Zenyth este un supliment alimentar simbiotic, un complex de probiotice și prebiotice.

Produsul asociază 8 tulpini de bacterii probiotice cu un prebiotic – inulina, o fibră solubilă, extrasă din rădăcina de cicoare.

Oferta Colobiotic Zenyth conține 4 tulpini de lactobacili și 2 tulpini de bifidobacterii, care au capacitatea de a supraviețui efectelor distructive ale acidului gastric, bilei și enzimelor digestive, reușind să ajungă și să se multiplice în intestinul subțire și în colon.

În plus, în Oferta Colobiotic Zenyth găsim 2 tulpini de bacili sporulați, care prezintă rezistență crescută la acidul gastric și la acțiunea antibioticelor, au o stabilitate și o viabilitate superioară bacteriilor lactice și au capacitatea de a coloniza întregul intestin.

-        Refacerea florei intestinale.

-        Întărirea imunității.

-        Reducerea intoleranței la lactoză.

-        Îmbunătățirea digestiei.

-        Reducerea balonărilor.

-        Constipație.

-        Diaree infecțioasă și neinfecțioasă.

-        Combaterea indigestiilor.

-        Infecții intestinale, respiratorii, urinare.

-        Sindrom de intestin iritabil și permeabil.

Probioticele incluse în formula Oferta Colobiotic Zenyth acționează sinergic cu inulina și sunt recunoscute pentru acțiunea lor de refacere a florei intestinale afectate de utilizarea antibioticelor sau de dieta dezechilibrată.

Probioticele ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar, la îmbunătățirea digestiei, la reglarea tranzitului (atåt în caz de constipație, cåt și în caz de diaree).

Compozitie:

Complex probiotic compus din 8 tulpini de lactobacili și bifidobacterii (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis natto, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve).

Inulină – 250 mg/capsulă.

Capsulă vegetală.

Mod de administrare:

-        Copii peste 6 ani: 1 capsulă pe zi ca atare sau desfăcută, iar pulberea din interior amestecată cu lapte, iaurt sau apă.

-        Adulți: 2 capsule pe zi sau conform recomandării specialistului.

Atentionari: Pentru copiii sub 6 ani si femeile însărcinate sau care alăptează se va cere sfatul specialistului înainte de utilizare.

Mod de prezentare: 30 + 10 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Zenyth Pharmaceuticals
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOferta Colobiotic Zenyth

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate