Omega-3 1400 mg 30

Preț special 18,81 RON Preț standard 19,81 RON
în stoc
SKU
Omega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv

SanaFarm.ro va recomanda Omega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv.

Omega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv

SanaFarm.ro va recomanda Omega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv.

Beneficii :

  • Concentratie mare de DHA (190 mg) si EPA (285 mg), care contribuie la functia normala a inimii
  • Sprijina organismul pentru reducerea trigliceridelor si a colesterolului ”rau” (LDL)
  • Cu 20 mg de Vitamina E pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Acizii grasi Omega-3 EPA si DHA sunt aliatii tai

Acizii grasi polinesaturati Omega-3 au un rol foarte important în sustinerea functionarii normale a inimii, ochilor, creierului si a întregului organism. Uleiul de peste este una din cele mai bogate surse de acizi grasi polinesaturati Omega-3 (EPA si DHA). De aceea, este recomandat ca pestele de ape reci sa fie inclus în alimentatia saptamânala. Însa chiar si asa, nu întotdeauna reusim sa mentinem necesarul optim de acizi grasi Omega-3. De exemplu, nu toate persoanele si în special copiii nu consuma peste din motive de gust. Acizii grasi Omega-3 sunt foarte importanti pentru buna functionare a organismului. Un dezechilibru al nivelului de Omega-3 poate duce la scaderii capacitatii de eliminare a colesterolului, la perturbarea structurii membranelor neuronale (tulburari de somn si de comportament), sau poate afecta metabolismul eicosanoizilor (risc crescut de afectiuni inflamatorii si cardiovasculare).

Omega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv contine o cantitate mare de ulei de peste de înalta calitate si concentratie ce contribuie la refacerea echilibrului de acizi grasi Omega-3 din organism. 

Consumul zilnic de 250 mg acizi grasi Omega 3 DHA si EPA contribuie la functia normala a inimii. Consumul zilnic de 250 mg de DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la mentinerea vederii normale.:

Omega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv contine 1400 mg de ulei de peste de înalta puritate si calitate, cu o concentratie de 35% acizi grasi polinesaturati Omega-3. Capsulele Doppelherz nu au gust sau miros de peste si contirbuie la suplimentarea necesarului de acizi grasi Omega-3 extrem de valorosi pentru buna functionare a organismului.

Compozitie :

  • Acizi grasi Omega-3 - 485 mg
  • EPA (Acid eicosapentaenoic) - 285 mg
  • DHA (Acid docosahexaenoic) - 190 mg
  • Vitamina E - 20 mg
  • Ulei de peste 71 %, gelatina bovina, glicerina (agent de umectare), DL-alfa-tocoferol (Vitamina E). Nu contine coloranti.

Mod de administrare: o capsula pe zi, în timpul mesei, nemestecata, cu suficient lichid.

Mod de prezentare : 30 capsule


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOmega-3 1400 mg 30 capsule Doppelherz Aktiv

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate