Pachet 3 cutii Maraton

495,00 RON
Epuizat din stoc
SKU
Pachet 3 cutii Maraton Forte capsule

Informare schimbare aspect capsule :
Va informam ca de la data de 07,08,2022 intra in vigoare Reglementare Comisiei Europe Nr 63/2022 referitoare la interzicerea folosirii Dioxidului de titan care se utilizeaza in mare parte la colorarea capsulelor gelatinoase tari.

Aceste schimbari se vor regasi si in cazul suplimentelor alimentare fabricate de firma noastra.

Ne cerem scuze pentru schimbarile de aspect dar totodata va asiguram ca acesta nu afecteaza compozitia in sine si eficienta produselor fabricate de firma Parapharm SRL.

Pachet 3 cutii Maraton Forte capsule


Maraton Forte capsule se bazeaza pe combinația științifica a celor mai prețioase plante medicinale asiatice și sud-americane, recunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine. Este recomandat de catre producator in disfuncții sexuale, probleme de ejaculare precoce, virilitate scazuta și impotența.

Eficacitatea deosebita și efectul imediat al acestui produs se datoreaza folosirii unor super concentrate din plante cu efect demonstrat, alaturi de o forma activa a aminoacidului L-arginina. Acesta din urma este un donator de monoxid de azot, molecula care joaca un rol crucial in realizarea erecției. Formula produsului Maraton Forte este apreciata deja de un numar mare de consumatori, care apeleaza la aceasta soluție pentru a duce o viața sexuala absolut normala chiar și in condiții de stres maxim sau in prezența unor afecțiuni care interfera cu o funcție sexuala normala.

Compozitie/ 1 capsula de Maraton Forte:

  • L-Arginina alfa cetoglutarat - 140,00 mg;
  • Epimedium - extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) - 48,00 mg;
  • Muira puama - extract uscat (Ptychopetalum olacoides) - 40,00 mg;
  • Ginseng asiatic - extract uscat (Panax ginseng) - 40,00 mg;
  • Ginseng siberian - extract uscat (Eleuterococcus senticosus) - 40,00 mg;
  • Tribulus - extract uscat (Tribulus terrestris) - 40,00 mg;
  • Polygonum - extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) - 32,00 mg;
  • Guarana - extract uscat (Paullinia cupana - Kunth) - 20,00 mg.

Mod de administrare: Se recomanda consumul de 1-2 capsule/zi, intr-o singura doza, cu mult lichid (apa minerala/plata, suc de fructe sau ceai), inainte cu aproximativ doua ore de actul sexual. Se poate folosi și curativ, consumând o capsula zilnic.

Pentru obținerea unui efect mai bun, se recomanda consumul capsulei de Maraton Forte pe stomacul gol, cu un pahar de suc proaspat de grapefruit.

Contraindicații:  Produsul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni cardiace grave și in general, când efortul fizic presupus de un act sexual este contraindicat in mod explicit de catre medic.

Cel mai bine vândut produs pentru potența de pe site-ul nostru!

Mod de prezentare: 3 cutii cu 20 capsule / cutie.

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Parapharm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet 3 cutii Maraton Forte capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate