PlantExtrakt Polygemma 1

31,40 RON
în stoc
SKU
M32506221

SanaFarm.ro va recomanda produsul Polygemma 1 - Stomac de la PlantExtrakt

PlantExtrakt Polygemma 1 - Stomac

SanaFarm.ro va recomanda produsul PlantExtrakt Polygemma 1 - Stomac


 Producatorul PlantExtrakt ne pune la dispozitie o gama larga de produse care respecta principiile medicinei naturiste. În acest sens, produsul Polygemma 1 - Stomac poate fi folosit pentru efectele sale benefice, dupa cum urmeza:

Polygemma 1 - Stomac ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive de la nivel gastric si intestinal. Proprietatile sunt date de combinatia de extracte gemoterapice din mugurii de Smochin si Arin negru.

Polygemma 1 - Stomac protejeaza stomacul, ajutand la reglarea aciditatii gastrice, ceea ce il recomanda in gastrite si esofagite de reflux.

Polygemma 1 - Stomac este eficient si in hiper sau hipoaciditate gastrica, actionand ca un factor normalizator la nivelul secretiilor stomacale.

- Acest produs sustine procesul de cicatrizare a mucoasei gastrice si intestinale, fapt pentru care Polygemma 1 - Stomac este recomandat si pacientilor cu ulcer.

- Datorita proprietatilor sale dar și a legaturii dintre stresul cotifian si afectiunile gastrice, Polygemma 1 - Stomac este indicat in perioadele foarte aglomerate sau in cazul unor activitati intense pe o perioada indelungata de timp, cand tindem sa uitam sa luam masa la intervale regulate.

Mod de administrare:

- Polygemma 1 - Stomac se poate administra de 4-5 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile. În cazurile cronice, se recomanda cure de 2 luni primavara si toamna.

Mod de prezentare: 50 ml.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer PlantExtrakt
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPlantExtrakt Polygemma 1 - Stomac
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate