Relaxirem Noapte 30

20,20 RON
în stoc
SKU
Relaxirem Noapte 30 capsule

SanaFarm.ro va recomanda Relaxirem Noapte 30 capsule.

Beneficii Relaxirem Noapte 30 capsule

SanaFarm.ro va recomanda Relaxirem Noapte 30 capsule.

Recomandat pentru inducerea si mentinerea unui somn linistit, odihnitor si restabilirea ciclului normal veghe-somn.

Compozitie Relaxirem Noapte 30 capsule :

Extract din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis) - 125 mg, extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) - 70 mg, extract din partea aeriana de Mac-californian (Eschscholtzia californica) - 70 mg, extract din fructe de Curmal-chinezesc (Ziziphus jujuba) - 50 mg, extract de Passiflora / Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) -40 mg, extract din parti aeriene de Roinita (Melissa officinalis) - 25 mg, melatonina - 1 mg.

Valeriana (Valeriana officinalis) ajuta la redarea calmului si relaxarii necesare inaintea unui examen, pentru imbunatatirea calitatii si duratei somnului.

Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) induce o stare de somn odihnitor, de buna calitate, concomitent cu reducerea starilor de iritabilitate, tensiune psihica, stres.

Roinita (Melissa officinalis) este folosita pentru sustinerea sistemului nervos, pentru reducerea oboselii si extenuarii si mentinerea starii de calm si relaxare.

Macul-californian (Eschscholtzia californica) contine un alcaloid cu efect calmant, motiv pentru care se foloseste de secole atât pentru reducerea starilor de agitatie si neliniste, cât si pentru imbunatatirea calitatii somnului.

Curmalul-chinezesc (Ziziphus jujuba) sustine imunitatea, imbunatateste metabolismul, tonifica organismul, ajuta respiratia prin facilitarea expectoratiei.

Hameiul (Humulus lupulus) contine substante amare, rasini, taninuri etc., fiind folosit pentru prepararea berii dar si in medicina populara. Substantele bioactive din conurile plantei sustin sistemul nervos, fortifica si mineralizeza organismul, ajuta la mentinerea calitatii somnului si la atenuarea impulsurilor sexuale exacerbate.

Melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn (efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele câteva zile dupa sosirea la destinatie) si la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare).

Mod de administrare Relaxirem Noapte 30 capsule :

Persoane peste 12 ani si adulti, 1-2 capsule, cu o ora inainte de culcare

Mod de prezentare : 30 capsule

 

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Laboratoarele Remedia
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produs Relaxirem Noapte 30 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate