Remifemin 60 capsule

35,80 RON
în stoc
SKU
SKU-4635
SanaFarm.ro va recomanda produsul Remifemin 60 capsule

Prospect RemifeminCompozitie per tabletă:
2.5 mg extract uscat de rizom de Cimicifuga racemosa (6-11 :1)
Agent de extracţie: propan-2-ol (40% v/v)
Alte ingrediente: celuloză pulbere, latcoză monohidrat, amidon, stearat de magneziu, ulei de mentă.

Indicatii:
Remifemin este folosit pentru ameliorarea tulburărilor emoţionale şi neurovegetative cauzate de menopauză, precum bufeurile, transpiraţia şi tulburările de somn.

Atentionari:
Nu folositi Remifemin dacă sunteţi o persoană alergică la substanţele active sau la celelalte ingrediente conţinute în acest produs.
Acordaţi o atenţie specială produsului Remifemin în cazul în care suferiţi de afecţiuni ale ficatului, Remifemin poate fi administrat doar după ce consultaţi medicul dumneavoastră.
Trebuie să încetaţi imediat administrarea produsului dacă apar semne şi simptome sugestive pentru afectarea hepatică (oboseală, inapetenţă, icter tegumentar sau al mucoaselor, dureri abdominale, greaţă, modificări de culoare ale urinei) şi consultaţi medicul dumneavoastră.
Trebuie să consultaţi medicul dacă apar probleme de menstruaţie sau menstruaţia reapare şi dacă simptomele menopauzei persistă sau apar alte simptome. Consultaţia medicului este necesară pentru că aceste simptome pot fi cauzate de alte boli, ceea ce necesită o investigaţie medicală.
Estrogenii pot fi administraţi doar sub supraveghere medicalâ pentru că Remifemin poate intensifica efectele estrogenilor. Consultaţi medicul dumneavoastră.
Acest produs conţine lactoză. De aceea, nu luaţi Remifemin înainte de a consulta medicul dumneavoastră dacă ştiţi că suferiţi de intoleranţă la lactoză.

Administrarea Remifemin împreună cu medicamente:
Nu sunt cunoscute interacţiuni cu alte medicamente.

Mod de administrare:
De două ori pe zi (dimineaţa şi seara), se înghite câte o tabletă cu un pahar de lichid (nu se lasă să se dizolve în gură şi nu se mestecă).
Efectele Remifemin nu apar imediat după administrare. Primele efecte apar după circa două săptămâni de la începerea administrării. Este recomandat ca Remifemin să fie administrat pentru câteva luni, dar nu mai mult de şase luni fără un consult medical.

Prezentare: Cutie cu 60 tablete.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Schaper&Brummer
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRemifemin 60 capsule

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate