Respiral Forte 60

29,40 RON
în stoc
SKU
679
SanaFarm.ro va recomanda produsul Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant.

Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant

SanaFarm.ro va recomanda produsul Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant.

 

Respiratia este cea mai sensibila functie vitala a organismului uman. Daca ea este blocata, dupa numai 7 minute de absenta a oxigenului, celulele organismului uman incep sa moara. Caile respiratorii se compun din cavitatile nazale, faringe, laringe, trahee, bronhii, plamani si comunica direct cu mediul exterior, motiv pentru care sunt expuse actiunii factorilor nocivi din atmosfera. 

Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant a fost conceput pentru ameliorarea capacitatii respiratorii si pentru oxigenarea mai eficienta a celulelor intregului corp. Tratamentul afectiunilor respiratorii realizat cu ajutorul produsului RESPIRAL consta in administrarea de uleiuri volatile obtinute din plante, care sa asigure actiunea antiseptica si descongestionanta asupra cailor respiratorii si sa elimine durerea si inflamatia care apar la acest nivel.

Actiuni Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant: antiseptic, antiinflamator, cicatrizant, antispastic, secretolitic (produce scaderea secretiilor), descongestionant al sinusurilor si al cailor respiratorii, analgezic, usor anestezic, fluidifiant al secretiilor bronhice si antibacterian.

Indicatii Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant: faringite, laringite, traheobronsite, bronsite acute si cronice, sinuzite, adenoidite, tuse de diverse etiologii si halena.

Compozitie Respiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant:

  • Ulei volatil de pin (Aetheroleum pini foliorum) contine α si β-pinen, limonen, silvestren, borneol, terpinolen, substante cu actiune antiseptica, dezinfectanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, diuretica si fluidifianta a secretiilor bronhice. Datorita acestor proprietati, uleiul volatil de pin se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul afectiunilor tractului respirator superior, bronsite, tuse de diverse etiologii, dar si al afectiunilor urinare (cistite, pielite, uretrite, litiaza urinara), a nevralgiilor si reumatismului.
  • Ulei Volatil de Tea Tree (Aetheroleum Melaleuca alternifolia) contine : α-pinen, limonen, sabinen, cineol, eugenol, terpinolen, substante cu actiune antibacteriana (fiind bactericide la doze mari si bacteriostatice la doze mici), antivirala, antiinflamatoare. Datorita acestor proprietati, uleiul volatil de Tea Tree poate fi utilizat ca si adjuvant in tratamentul gripei, bronsitelor, sinuzitelor, laringitelor, tusei, otitelor si cistitelor.
  • Ulei volatil de menta (Aetheroleum menthae) contine α si β-pinen, mentol, mentona, cineol, limonen, β-tuiona si sabinen, substante cu actiune antispastica, antibacteriana, secretolitica, descongestionanta asupra sinusurilor si cailor respiratorii, analgezica si usor anestezica. Datorita acestor proprietati, uleiul de menta se utilizeaza ca si adjuvant in tratamentul infectiilor respiratorii, tusei convulsive, tusei spastice, in faringite, laringite, sinuzite, tulburari digestive, etc.
  • Ulei volatil de eucalipt (Aetheroleum eucalypti) are proprietati secretolitice, expectorante si descongestionante asupra sinusurilor si cailor respiratorii. Ajuta la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronhice, putand fi administrat ca si adjuvant in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, tuse convulsiva, tuse iritanta, astm si sinuzita, precum si pentru aseptizarea cavitatii bucale, a faringelui si a laringelui.
  • Ulei volatil de cimbru (Aetheroleum thymi) este recomandat atat in afectiuni respiratorii, cat si in afectiuni digestive.In fitoterapia clasica, cimbrul este folosit ca si adjuvant in multe afectiuni respiratorii (sinuzite, faringite, bronsite), datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si calmante, asigurate in primul rand de timol, carvacrol si alte componente ale uleiului volatil. De asemenea, s-a mai pus in evidenta actiunea secretolitica (de scadere cantitativa a secretiilor) si antispastica a componentelor uleiului volatil, ceea ce permite utilizarea plantei in tusea convulsiva, tusea spastica si astmatica.

Contraindicatii : diabet, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare :

  • Adulti si copii peste 14 ani: cate 1-2cpr. de 3 ori pe zi;
  • Copii intre 5 si 14 ani: cate 1/2- 1cpr. de 3 ori pe zi, in functie de varsta si greutate;
  • Copii sub 5 ani: este recomandat dupa varsta si greutate, cu avizul medicului.

Comprimatele se dizolva in gura imediat dupa masa, dupa care nu se consuma nimic timp de 30 de minute.

Mod de prezentare: 60 comprimate masticabile

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Dacia Plant
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRespiral Forte 60 comprimate masticabile Dacia Plant

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate