SoWash Periuta de dinti

346,00 RON
în stoc
SKU
SoWash Periuta de dinti electrica sonica

SanaFarm.ro va recomanda produsul SoWash Periuta de dinti electrica sonica

SoWash Periuta de dinti electrica sonica

SanaFarm.ro va recomanda produsul SoWash Periuta de dinti electrica sonica


SoWash Periuta de dinti electrica sonica include 4 rezerve si dispune de 5 modalitati de ingrijire cu 48000 vibratii /minut.

Periuta de dinti electrica cu vibratii sonice pentru igiena orala are suport de incarcare prin inductie si include 4 capete de periute de dinti si 1 capac de protectie pentru periuta.

Beneficii SoWash Periuta de dinti electrica sonica:

  • Clean - Curatare: 31.000 vibratii pe minut - oscilatie 3 mm. Pentru o curatare deosebit de eficienta a dintilor.

  • White - Albire: 41.000 vibratii pe minut - oscilatie 6 mm. Indeparteaza petele superficiale, placa microscopica si bacteriile.

  • Polish - Lustruire: 48.000 vibratii pe minut - oscilatie 3 mm. Indeparteaza pana la de 2 ori mai multa placa bacteriana.

  • Massage - Masaj gingival: 31.000 vibratii pe minut - oscilatie de la 3 la 1 mm. Masaj delicat al gingiilor, vibratii ciclice, repetate, de la puternice spre usoare.

  • Sensitive - Sensibilitate dentara: 31.000 vibratii pe minut - oscilatie 2 mm. Curatare delicata si perfecta a zonelor sensibil.

Mod de utilizare SoWash Periuta de dinti electrica sonica:

Cand bateria este incarcata, montati capul periutei pe maner si aplicati pasta de dinti

Dupa deschidere, daca se apasa butonul in primele 5 secunde (in acest interval ledul luminos de la baterie ramane aprins), se poate schimba modul de folosire trecand de la o modalitate la alta (Clean – White – Polish – Massage – Sensitive) pana la inchiderea periutei.

Daca se apasa butonul ON/OFF dupa mai mult de 5 secunde (cand ledul luminos de la baterie este stins) atunci periuta se inchide.

Periuta se deschide cu ultima modalitate de folosire utilizata.

Periajul:

Pentru a obtine un periaj optim, folositi periuta de-a lungul liniei gingivale cu o inclinare de 45 de grade. Exercitati o usoara presiune cu o miscare lenta inainte si inapoi, periind unul sau doi dinti odata, timp de cateva secunde pentru fiecare dinte.

Quad Timer: Vibratia se intrerupe la intervale de 30 de secunde pentru a va aminti sa treceti la curatarea cadranului succesiv a dintilor (fig. 4).

Auto Timer: Periuta se inchide in mod automat dupa 2 minute de functionare.

Atentionari : 

Produsul nu poate fi folosit de copii sau persoane cu capacitati fizice, senzoriale sau mentale reduse, dacat daca primesc ajutor si asistenta din partea unei persoane adulte.

Nu este indicata copiilor sub 5 ani.

Daca capul periutei cade, desfaceti si introduceti din nou capul periutei in maner.

Daca folositi pasta de dinti cu peroxid,sodiu sau alt bicarbonat de sodiu, trebuie sa curatati cu atentie capul si manerul periutei pentru ca partile din plastic sa nu se rupa.

Dupa interventii asupra dintilor si gingiilor sau in prezenta unei afectiuni orale, cereti sfatul medicului stomatolog.

Nu folositi in cazul in care aveti rani pe limba.

Contactati medicul stomatolog daca simtiti durere, daca produsul provoaca o sangerare excesiva sau daca o mica sangerare gingivala continua si dupa o saptamana de utilizare.

Consultati medicul pentru orice dubiu referitor la folosirea produsului.

Nu folositi in cazul bolilor oculare, retinopatie sau desprinderea retinei.

Produsul are maner Waterproof (rezistent la contactul cu apa), dar asta nu inseamna ca poate fi folosit sub apa.

Nu utilizati daca apare un defect de functionare.

Curatarea dupa folosire:

Dupa fiecare folosire trebuie sa curatam periuta de eventuale resturi de alimente sau de pasta de dinti care se pot depozita pe suprafata externa a acesteia sau pe fibrele periutei. Pentru aceasta este suficient sa curatam fibrele periutei cu ajutorul degetelor sub jetul de apa. Nu introduceti toata periuta in apa, ci doar capul ei. Se recomanda sa indepartati periuta din maner si sa o clatiti sub jetul de apa.

Autonomie cu o incarcare: pana la 1 luna sau 180 minute de folosire continua

Mod de prezentare: 1 periuta de dinti si 4 capete de rezerva


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer President
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSoWash Periuta de dinti electrica sonica

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate