Struviren 60 comprimate

75,40 RON
în stoc
SKU
Struviren 60 comprimate

SanaFarm.ro va recomanda produsul Struviren 60 comprimate

Struviren 60 comprimate

SanaFarm.ro va recomanda produsul Struviren 60 comprimate


Struviren 60 comprimate este un aliment dietetic destinat unor scopuri medicale speciale, care contine L-metionina 500mg. L-metionina administrata oral induce acidifierea metabolica a urinei. L-metionina este un aminoacid esential, ce nu poate fi sintetizat de corpul uman si astfel, este necesara suplimentarea prin dieta.

Pe termen lung, Struviren 60 comprimate permite acidifierea urinara controlata (in limitele 5.8 - 6.2), necesara pentru a preveni aparitia calculilor infectiosi (struvite) sau a calculilor de fosfat de calciu (apatite sau brushite) la pacientii formatori.

Totodata, Struviren 60 comprimate, prin compozitia sa de L-Metionina este recomandat de Ghidul European de Urolitiaza (2008, 2013 si 2015) pentru profilaxia calculilor infectiosi la pacientii formatori. 

Compozitie Struviren 60 comprimate:

Fiecare comprimat contine 500mg de L-metionina ca ingredient cu actiune fiziologica. 

Mod de utilizare:

  • Doza zilnica recomandata este de 1 comprimat de 500mg de 2 ori pe zi.

  • In anumite cazuri, doza zilnica poate varia intre 500mg si 3000mg.

  • Doza optima este doza ce reuseste sa ajusteze si sa mentina pH-ul urinar la valorile intre 5.8 - 6.2.

  • Doza zilnica trebuie administrata in 2 prize egale (dimineata si seara).

  • Pentru a atinge rapid acidifierea urinara, se recomanda initierea tratamentului cu 2 comprimate/zi. 

Cutia Struviren contine noile benzi de pH, compuse din 2 indicatori diferiti pentru evaluarea pH-ului in intervalul 4.50 - 9.00.
Unul dintre indicatori este mai sensibil pentru intervalul de pH inferior (pH 4.50 - 6.50) si cel de al doilea pentru intervalul de pH superior (pH 6.75 - 9.00).
Evaluarea corecta a pH-ului urinar trebuie efectuata pe cea de a doua mictiune de dimineata. Pentru rezultate optime, o a doua evaluare a pH-ului urinar trebuie efectuata de preferabil seara, inainte de culcare pe stomacul gol, deoarece alimentele si digestia pot afecta valorile urinare inregistrate. Aceasta a doua evaluare are rolul de a evalua pH-ul pe 24h si de a mentine controlul acestuia in intervalul 5.8 - 6.2.
In general, efectul L-metionina asupra pH-ului urinar se manifesta dupa 5-6 zile de tratament. Efectul L-metionina asupra pH-ului urinar se evidentiaza chiar de la prima doza de Struviren. Astfel, pacientul poate ajusta/personaliza doza in functie de valorile pH-ului urinar. 

Mod de prezentare: 60 comprimate 

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Truffini Regge Farmaceutici srl
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsStruviren 60 comprimate

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate