System Kollagen Beauty 30

Preț special 135,00 RON Preț standard 160,20 RON
în stoc
SKU
System Kollagen Beauty 30 fiole Doppelherz

SanaFarm.ro va recomanda produsul System Kollagen Beauty 30 fiole Doppelherz

System Kollagen Beauty 30 fiole Doppelherz

SanaFarm.ro va recomanda produsul System Kollagen Beauty 30 fiole Doppelherz


Hrănește frumusețea din interior

Beneficii System Kollagen Beauty 30 fiole Doppelherz:

 • Peptide de colagen pentru creșterea elasticității pielii

 • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii

 • Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii

 • Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive

 • Cu gust foarte plăcut de litchi și pepene galben

Pielea, cel mai întins organ al corpului uman îndeplinește roluri importante, precum:

 • protecție, față de agresiuni provenite din mediul exterior;

 • transmitere a informațiilor între corp și mediul înconjurător;

 • realizarea de schimburi între organism și mediul extern.

Pentru a putea îndeplini toate aceste funcții, pielea are nevoie de suficiente elemente nutritive. O piele sănătoasă este dependentă de hidratare.

Se recomandă consumul a minim 2 litri de lichide pe zi (apă sau ceai neîndulcit), pentru completarea rezervelor de apă din organism. O bună hidratare se reflectă și la nivelul pielii, care va fi fermă și va avea un aspect sănătos.

Pielea proaspătă, plina de vitalitate, este asociată cu tinerețea, frumusețea și bucuria de a trai. Cu toate acestea, datorită proceselor de îmbătrânire foarte naturale, dar și datorită influențelor mediului, pielea se schimbă – isi pierde tonusul și elasticitatea.

Procesul de îmbătrânire a pielii se caracterizează printr-o reducere a sintezei colagenului și a acidului hialuronic. Efectele acestui proces sunt scăderea fermității fibrelor de colagen și deshidratarea la nivelul dermului; pielea se deshidrateaza si devine uscata, subtire, cu tendinta de ridare.

Colagenul este o proteină fibroasă, cu funcție structurală care este prezentă în țesuturile conjunctive (cartilaj, piele, țesut adipos, oase). Este cea mai abundentă proteină la om (și la mamifere).

80% din țesutul conjunctiv constă din colagen, iar in dermă, stratul mediu al pielii, colagenul reprezintă 70% din greutatea substantei uscate, asigurand fermitatea și elasticitatea pielii. Astfel, colagenul are o influență asupra aspectului exterior. Pe lângă gradul de hidratare a pielii și textura suprafeței sale, elasticitatea pielii are un rol important in aspectul neted si frumos al acesteia.

Îngrijirea zilnică, o alimentație echilibrata și exercițiile fizice ajută la mentinerea aspectului tanar pentru mai mult timp. Dar există și substanțe care pot susține pielea din interior: peptidele de colagen.

Ce efect au peptidele de colagen?

Alaturi de un stil de viață sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului pielii. Peptidele de colagen pot susține frumusețea din interior. Cum se intampla acest lucru?  Prin reducerea adâncimii ridurilor, creșterea conținutului de elastină a pielii si cresterea elasticitatii pielii.

Eficacitatea peptidelor de colagen în piele confirmată științific

În două studii placebo-controlate cu peptide de colagen la femei, a fost testat modul în care absorbția peptidelor de colagen modifică aspectul pielii.

Rezultatele pozitive: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă:

 • Îmbunătățirea elasticității pielii: + 7%2

 • Creșterea concentrației de elastină: + 18%1

 • Adâncimea ridurilor scade cu 7% după 4 săptămâni și cu 20% după 8 săptămâni

Compozitie/ flacon: 0,96 mg beta-caroten (echivalent cu 160 μg Vitamina A), 3,0 mg Vitamina E, 150 μg Biotină,80 mg Vitamina C, 5,0 mg Zinc, 0,15 mg Cupru, 2,5 g peptide de colagen, 100 mg extract de fructe Açai.

Mod de administrare: Cate 1 flacon (25 ml) pe zi, timp de cel putin 4-8 saptamani pentru rezultate optime. Agitați flaconul înainte de a consuma soluția.

Mod de prezentare: 30 flacoane unidoza


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Doppelherz
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSystem Kollagen Beauty 30 fiole Doppelherz

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate