Taffix Spray nazal Nasus

73,80 RON
în stoc
SKU
Taffix Spray nazal Nasus Pharma

SanaFarm.ro va recomanda produsul Taffix Spray nazal Nasus Pharma

Taffix Spray nazal Nasus Pharma

SanaFarm.ro va recomanda produsul Taffix Spray nazal Nasus Pharma

Taffix Spray Nazal este un dispozitiv medical de Clasa 1 conform cu clasificarea acordata de autoritatile competente din Germania. Taffix Spray Nazal se poate cumpara fara prescriptie medicala.

Conform studiilor de laborator in vitro publicate de Nasus Pharma, eficacitatea Taffix asupra variantei COVID-19 Delta a fost de 100% iar pentru celelalte variante COVID-19 a fost de 99.99%.

Beneficii:

PH-ul de 6.5 din cavitatea nazala permite intrarea virusurilor din aer ce se gasesc adesea în spatiile deschise, centre comerciale, mijloace de transport în comun, etc.

Taffix scade nivelul pH-ului din cavitatea nazala la 3.5. Spray-ul cu pulbere nazala creeaza un gel ultra-subtire care ofera protectie timp de 5 ore.

Virusurile care patrund în cavitatea nazala sunt blocate si distruse de Taffix™ la nivelul mucoasei nazale prin crearea unei pelicule de micro gel cu pH de 3.5

Mod de administrare:

Taffix este recomandat pentru adulti și copii cu varsta peste 12 ani. Consultati un medic înainte de a utiliza Taffix ™ la copiii mai mici de 12 ani sau la gravide şi femeile care alapteaza.

  • Scoateti spray-ul Taffix din cutie și înlaturati capacul. Agitati ușor flaconul Taffix. Pulverizati ușor în aer de 2-3 ori spray-ul Taffix™ pentru a-l testa.

Taffix este acum gata de utilizare!

  • Suflati nasul. Agitati ușor flaconul. Pulverizati 1-2 pufuri în fiecare nara. Ștergeti flaconul.

Compozitie chimica: Hipromeloza (HPMC) (89,9%), Acid Citric (6%), Citrat de sodiu (46), Clorura de benzalconiu (0,1%) şi Mentol (<0,1%)

Mod de prezentare: Flacon 1g.

 

Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer N/A
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTaffix Spray nazal Nasus Pharma

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate