Traista Ciobanului-

10,20 RON
în stoc
SKU
608
SanaFarm.ro va recomanda produsul Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant.

Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant

SanaFarm.ro va recomanda produsul Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant.

 

Traista ciobanului face parte din familia Brassicaceae, fiind o plantă erbacee, anuală care apare primăvara devreme. Frunzele inferioare sunt zimţate neregulat, iar cele superioare sunt întregi. Florile mici de culoare albă alcătuiesc o inflorescenţă în formă de ciorchine. Creşte în livezi, păşuni, culturi, pe marginea drumurilor, pe lângă ziduri şi în etajul subalpin. În medicina tradiţională este utilizată pentru oprirea hemorgiilor. Se mai numeşte coada-pisicii, paştele-calului, punga-popii, rapăn, straiţa ciobanului, tăşculiţă, etc.

Compozitie Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant:
flavonozide (rutozidă), saponozide triterpenice, acizi polifenolici (clorogenic, vanilic, fumaric), amine biogene (colină, acetilcolină), taninuri, sinigrozidă, săruri de calciu şi de potasiu, etc.

Actiuni Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant:
Intern: vasoconstrictor, astringent, antihemoragic, antidiareic, antiinflamator, reglator al tensiunii arteriale uşor diuretic,antiseptic, emenagog, produce contracţia puternică a musculaturii uterine.
Extern: astringent, hemostatic, antiinflamator.

Indicatii Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant:
Intern: se utilizează ca adjuvant în: hemoragii uterine (menstre abundente, metroragii), hemoragii de diverse origini, dismenoree, hipertensiune şi hipotensiune arterială, diaree, insuficienţă venoasă, varice, hemoroizi.
Extern: se utilizează ca adjuvant în: hemoroizi, răni sângerânde superficiale.

Mod de administrare Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant:
Intern: Se ia, de regulă, o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Extern: Se fac tamponări cu soluţia diluată obţinută prin adăugarea unei linguriţe de tinctură la 100ml de apă (jumătate de pahar).

Contraindicatii Traista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant: sarcina, alergie la traista ciobanului.

Mod de prezentare: 50 ml

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Dacia Plant
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTraista Ciobanului- Tinctura 50 ml Dacia Plant

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate