Uno Enzym 20 capsule

22,60 RON
în stoc
SKU
Uno Enzym 20 capsule Solacium

SanaFarm.ro va recomanda Uno Enzym 20 capsule Solacium.

Uno Enzym 20 capsule Solacium

SanaFarm.ro va recomanda Uno Enzym 20 capsule Solacium.


Pancreasul nostru produce in mod normal 3 enzime digestive cheie care ne ajuta sa “maruntim” alimentele consumate in nutrienti esentiali de care avem nevoie. Lipaza pentru grasimi, proteaza pentru proteine si amilaza pentru carbohidrati. Daca ati fost diagnosticat cu o afectiune cunoscuta sub numele de insuficienta pancreatica exocrina inseamna ca nu aveti suficiente enzime pancreatice, motiv pentru care organismul dvs. are probleme cu descompunerea si absorbtia alimentelor pe care le consumati.

Simptomele Insuficientei Pancreatice Exocrine pot include:

Scaune grase cu miros fetid (steatoree)

Persoanele care au IPE nu pot absorbi toata grasimea pe care o consuma. Grasimea nedigerata ce trece nemodificata prin sistemul digestiv poate provoca scaune uleioase sau grase. Mai mult, aceste scaune miros foarte rau, plutesc si pot fi dificil de spalat din vasul de toaleta. Nu toti pacientii experimenteaza steatoree, dar este cel mai comun semn al IPE. Spuneti medicului dumneavoastra daca observati picaturi de uleioase in vasul toaletei.

Pierdere in greutate inexplicabila

Persoanele cu IPE nu pot digera sau absorbi in mod adecvat grasimile, proteinele si carbohidratii gasiti in alimente, ceea ce poate duce la scaderea in greutate.

Durere abdominala

Balonarea si gazele ce se acumuleaza la nivelul stomacului vor duce la distensia sa anormala si deci la durere.

Balonare si gaze

Pentru ca pacientii diagnosticati cu IPE nu pot digera cum trebuie alimentele consumate, acestea vor fermenta in stomac, producând gaze si balonare.

Diaree frecventa

Alimentele nedigerate pot trece foarte repede prin tubul digestiv contribuind la instalarea diareei.

Uno Enzym 20 capsule Solacium inlocuieste enzimele pancreatice lipsa

Este o terapie de substitutie a enzimelor pancreatice care functioneaza prin aducerea unui aport suplimentar de enzime pancreatice produse in mod normal de catre un pancreas sanatos – lipaza, proteaza si amilaza. Pancreasul dvs. produce in mod normal aceste enzime de fiecare data când mâncati, de aceea Uno Enzym trebuie sa suplimenteze aceste enzime de fiecare data când mâncati. Timpul este esential – Uno Enzym trebuie sa fie luat in acelasi timp cu alimentele, cu fiecare masa si gustare.

Recomandari:
Insuficienta pancreatica exocrina, indigestie, excese alimentare, adjuvant in hipercolesterolemie.

Compozitie Uno Enzym 20 capsule Solacium :

Pancreatina 200 mg, ananas 67.5 mg, papaya 49.25 mg, grapefruit 50 mg, extract de sambure de strugure 21 mg, bila 25 mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule in timpul meselor.

Mod de prezentare : 20 capsule gastrorezistente

 


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Solacium Pharma
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUno Enzym 20 capsule Solacium

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate