Veneris Test 3 in 1

68,79 RON
în stoc
SKU
Veneris Test 3 in 1

SanaFarm.ro va recomanda Veneris Test 3 in 1 .

Veneris Test 3 in 1 

SanaFarm.ro va recomanda Veneris Test 3 in 1 .


Veneris Test 3 in 1 este special conceout pentru a depista pentru candidoza, vaginita bacteriana, tricomoniaza.

Kit pentru autotestare: caseta cu 3 benzi de testare, pipeta, recipient de colectare a urinei, flacon cu solutie tampon

  • Depisteaza in urina cele mai frecvente infectii sexuale la femei si barbati
  • Precizie mai mare de 98%
  • Rezultatul in 15 minute

1. Vaginita bacteriana, candidoza si tricomoniaza sunt responsabile pentru 90% din cazurile de infectie vaginala.

Infectiile transmisibile sexual sunt printre cele mai comune cauze de boala din lume si au consecinte majore din punct de vedere al sanatatii, sociale si economice. Intarzierea diagnosticului si tratamentului in stadiile incipiente poate duce la complicatii serioase cum ar fi infertilitatea, piederile de sarcina, sarcina ectopica, cancer anogenital, nastere prematura precum si infectii neonatale si infantile.

Vaginita bacteriana (VB) este caracterizata printr-o inlocuire a florei vaginale, in mod normal dominata de lactobacili, cu o flora abundenta si complexa de bacterii care se gasesc in vagin.

Infectia cu Candida albicans (CA) apare atunci cand exista o dezvoltare excesiva a acestei ciuperci in flora vaginala.

Trichomonas vaginalis (TV) este un protozoar transmisibil sexual. Un pacient cu tricomoniaza are secretii vaginale abundente, spumoase, de culoare galben-verzuie, iritatie si dureri ale vulvei, perineului si coapselor, dureri in timpul actului sexual si usturime in timpul urinarii.

2. Principiul testului

Testul 3in1 pentru CA/GV/TV include o caseta cu 3 benzi de testare pentru proteinele secretate de CA, TV si GV prin testarea antigenului din urina.

Fiecare banda a casetei include: Un tampon conjugat de culoare rosie care contine aur coloidal in contact cu fiecare element de testare a proteinelor secretate de anticorpi; Membrana de nitroceluloza care contine o linie de test (linia T) si o linie de control (linia C). Linia T este acoperita cu anticorpii elementelor fiecarui test iar linia C este acoperita cu anticorpul secundar la conjugarea aurului coloidal cu anticorpii. Cand antigenul pacientului la fiecare element de testare este prezent in specimen, linia T va deveni de culoare rosu/violet. Daca antigenul elemnetelor de testare de mai sus este prezent sub nivelul detectabil, linia T nu se va colora. Linia C ar trebui sa apara mereu ca o banda de culoare rosu/violet, indiferent de prezenta proteinei secretate de antigen a fiecarui element de testare. Linia C serveste ca un control calitativ intern al sistemului de testare pentru a indica faptul ca un volum adecvat de proba a fost aplicat si a avut loc curgerea.

3. Continutul cutiei

Caseta de testare cu trei benzi si desicant, ambalata individual. Pipeta. Colector de urina. O eprubeta (cu capac mov) cu 0,5 ml de solutie tampon. Solutia contine: 0.01% Tri-saline, 0.05% Sodium Azide, 0.1% Tween-20 detergent. PH 7.5. Prospect cu instructiuni de utilizare.

4. Precizie

Candida albicans – Specificitate: 98,4%. Senzitivitate: 95,5%
Trichomonas vaginalis – Specificitate: 99%. Senzitivitate: 100%
Gardnerella vaginalis – Specificitate: 98,4%. Senzitivitate: 95,5%

5. Instructiuni de efectuare a testului

Pregatirea inainte de testare: Cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Pregatiti un cronometru/ceas.

Colectati urina.

Deschideti capacul mov al eprubetei.

Extrageti cu pipeta o parte de urina din colector.

Introduceti 6-8 picaturi de urina in eprubeta.

Inchideti capacul eprubetei si amestecati 5-6sec.

Scoateti caseta de testare din plicul sau. Nu folositi caseta de testare daca plicul a fost deschis de mai mult de o ora.

Rupeti capacul tubului mov al eprubetei.

Aplicati 3-4 picaturi in fiecare casuta din regiunea “S” a casetei de testare.

Asteptati timp de 15 minute afisarea rezultatului.

REZULTAT NEGATIV (NU SUNTETI INFECTAT)
O singura linie rosie/violet a aparut in zona de control (C) si nici o linie nu a aparut in zona de test (T).

REZULTAT POZITIV (SUNTETI INFECTAT)
Doua linii rosii/violet au aparut, una in zona de control (C) si cealalta in zona de testare (T). Intensitatea culorii liniei aparute in zona de testare (T) poate varia in functie de gradul de infectare.

INVALID
Daca nici o linie nu a aparut in zona de control (C) sau in zona de testare (T), sau numai o linie a aparut in zona de testare (T), testul este invalid. Repetati testarea cu un nou test.

*Va rugam sa cititi rezultatul afisat de caseta de testare in 15 minute, daca timpul de citire depaseste 30 minute, rezultatul nu va fi corect.

Intrebari frecvente

Trebuie colectata prima urina de dimineata pentru efectuarea testului?
Nu, urina poate fi colectata in orice moment al zilei. Cu toate acestea, prima urina este mai concentrata, ceea ce ajuta la precizia de testare.

Urina cu sange poate sa fie folosita pentru testare?
Nu, urina cu sange contine celule rosii care pot afecta citirea rezultatului, pentru ca linia care indica rezultatul este, de asemenea, de culoare rosie/violet.

Daca se adauga mai mult de 8 picaturi de urina in eprubeta, acest lucru va afecta rezultatul testului?
Va recomandam sa nu adaugati mai mult de 8 picaturi de urina in eprubeta care contine solutia tampon. De asemenea, va recomandam sa nu adaugati mai mult de 6 picaturi de urina din eprubeta in zona de testare (S) a casetei, pentru ca poate curge si afecta citirea rezultatului.

Rezultatul poate fi citit in mai mult de 30 de minute de la efectuarea testului?
Citirea rezultatului nu trebuie sa aiba loc dupa 30 minute. Din cauza oxidarii in contact cu aerul, un rezultat negativ detectat poate deveni pozitiv. Rezultatul nu va fi corect.

In cazul in care culoarea de fundal devine de culoare violet – rosu deschis in timpul analizei, va afecta rezultatul final?
Intensitatea culorii va varia in functie de compozitia urinei, diferenta de temperatura si umiditate. Culoarea de fundal poate fi mov, rosu, sau aproape de alb. Testul este eficient daca apare linia in zona de control (C) a testului.

Care sunt simptomele vaginitei bacteriene (Gardnerella vaginalis)?
Desi exista multe posibile simptome ale Gardnerella vaginalis, exista un procent mare de femei si barbati, care nu au nici un simptom. Daca Gardnerella nu este tratata la timp, bacteriile se pot transfera la uretra si, de asemenea, provoaca o infectie a tractului urinar. Bacteria poate provoca, de asemenea, un rezultat anormal PAP, dar tratarea infectiei ar trebui sa conduca la un rezultat negativ.

Care sunt simptomele infectiei cu Candida albicans?
La femei:
 Roseata, uscaciune, arsura si mancarime in zona vaginului. Tipul de imbracaminte purtata si chiar stresul pot determina aparitia candidozei. Multe femei au sustinut ca infectia cu Candida a aparut dupa primul ciclu menstrual. Chiar daca cea mai frecventa infectie cu Candida albicans este vaginala, aceasta ciuperca este uneori intalnita in cavitatea bucala, faldurile pielii si in zona scutecului la sugari.
La barbati: Infectia cu Candida albicans este rara la barbati. In cazurile in care dezvolta aceasta infectie, este numita adesea Balanita si este vizibila in zona preputului la barbatii necircumcisi.

Care sunt simptomele unei infectii cu Trichomonas vaginalis?
La femei:
 secretie vaginala abundenta, cu miros neplacut, de obicei de culoare verzui-galben, care poate fi „spumoasa”. Vaginul si vulva pot fi insotite de mancarime si disconfort. Iritatia se poate prelungi in vintre. Sexul poate fi dureros, pot aparea dureri la urinare. Simptomele apar pana la jumatate dintre femeile infectate. Cu toate acestea, puteti fi infectati, chiar daca nu aveti simptome.
La barbati: Secretii ale penisului, pot aparea dureri la urinare, nevoia de a urina frecvent (din cauza iritatiei din interiorul penisului). Simptomele apar la pana jumatate dintre barbatii infectati. Cu toate acestea, puteti fi infectat, chiar daca nu aveti simptome.

Ce trebuie sa fac atunci cand rezultatul testului este pozitiv?
Va recomandam sa faceti o programare la un medic pentru consultatie. Medicii va vor oferi informatii si sugestii detaliate.

 


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Biotech Atlantic USA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVeneris Test 3 in 1

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate