Vitamina A+D2 capsule

10,30 RON
în stoc
SKU
vitad2
SanaFarm.ro va recomanda produsul Vitamina A+D2 capsule

Vitamina A+D2 capsule

SanaFarm.ro va recomanda produsul Vitamina A+D2 capsule

Descriere:

Vitamina A are rol esenţial în asigurarea troficităţii mucoaselor şi tegumentelor, în reglarea sistemului imunitar, în dezvoltarea osoasă, în funcţia tiroidei şi a glandelor sexuale, în reglarea multiplicării celulare, rol în vederea nocturnă.
Vitamina D intervine în metabolismul calciului şi fosforului (favorizând absorbţia intestinală a acestora), influenţează metabolismul celular şi activează procesele respiratorii celulare; stimulează depunerea sărurilor minerale în oase în condiţii de carenţă.

Compoziţie:
O capsulă conţine vitamina A palmitat 2.500 μg, vitamina D2 13,75 μg şi excipienţi: butilxidroxianisol, ulei de floarea soarelui rafinat, gelatină, glicerină, p-hidroxilbenzoat de metil, apă purificată.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Carenţa de vitamina A şi/sau vitamina D poate apare din cauza aportului scăzut (prin alimentaţie dezechilibrată, diete vegetariene), consumului de alcool, tulburărilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbţie), în caz de expunere limitată la soare (în cazul vitaminei D), precum şi în situaţiile în care rinichiul este incapabil să transforme vitamina D în forma ei activă.
Carenţa de vitamina D poate afecta atât copiii, producând rahitism (calcificări defectuoase ale oaselor cu deformări ale scheletului), cât şi adulţii, la care produce osteomalacie (ramolisment general al oaselor, ce suferă deformări dureroase prin defecte de mineralizare), oboseală musculară.

Mod de prezentare: cutie cu 30 capsule.

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Biofarm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVitamina A+D2 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate